Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

EMİNEVİM BÜYÜYOR, ÜÇ YENİ ŞUBE AÇTI

EMİNEVİM BÜYÜYOR, ÜÇ YENİ ŞUBE AÇTI
Bolulu iş insanı Emin Üstün’ün sahibi olduğu, Türkiye’de Elbirliği Sistemi’yle on binlerce kişiyi faizsiz ev ve araç sahibi yapan Eminevim, üç yeni şubeyi daha hizmete açtı. Eminevim şirketi sahibi Bolulu iş insanı Emin Üstün, yılsonuna kadar şube sayısını 120’ye çıkarmayı hedefliyor. Firma ayrıca geçtiğimiz günlerde Boluspor’a destek vererek forma göğüs sponsoru olmuştu.

Aynı günde açılışları yapılarak hizmete giren Siirt, Konya ve Kayseri’deki yeni şubelerle faizsiz sistemin sınırları Türkiye genelinde 109 farklı noktaya ulaştı.

Türkiye’de Elbirliği Sistemi’ni kuran ve başarıyla uygulayan Eminevim, faizsiz sisteminin sınırlarını, açılışı yapılan yeni şubelerle ülke genelinde genişletmeye devam ediyor. Siirt, Konya ve Kayseri’de olmak üzere üç yeni şubenin açılışını gerçekleştiren firma, toplamda şube sayısını da 105’ten 109’e çıkardı ve sektördeki liderliğini güçlendirdi.

Eminevim yönetim kurulu üyelerinin ve bölge müdürlerinin katıldığı açılışlarda ilkler de gerçekleşti. Siirt’te yapılan açılışla Eminevim Siirt’teki ilk şubesini açarken üç şubeyle hizmet verdiği Konya’da da dördüncü şubesini Kent AVM’de açtı. Yeni şube AVM’de hizmete giren Eminevim’in ilk şubesi oldu. Bir diğer şube ise Kayseri’de hizmete girdi. Kayseri’nin üçüncü şubesi olarak açılan İstasyon şubesiyle Kayserililer faizsiz ev alma sisteminin sunduğu hizmetlerden kolayca yararlanabilecek.

Bu yıl üst üste şube açılışları gerçekleştiren Eminevim, yıl sonuna kadar şube sayısını 120’ye çıkarmayı hedefliyor.