Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

OSMAN HOCA İLK ANTRENMANA ÇIKTI

OSMAN HOCA İLK ANTRENMANA ÇIKTI
Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü ilk çalışmasına çıkarken, oyuncuları ile saha içinde kısa bir toplantı yaptı. Takımın kendileri ile birlikte bir sinerjiye ihtiyacı olduğunu ifade eden Özköylü, bunu da takım olarak hep birlikte yapacaklarını söyledi.


Giray Bulak’ın görevden ayrılması sonrası Boluspor’un başına getirilen teknik direktör Osman Özköylü ilk çalışmasına oyuncularına adeta terapi yaptı. Ligin yeni başladığını ifade eden Özköylü; “Benim için hepiniz aynısınız. Onun için takım içinde büyükten küçüğe herkes yapılan hatalarda birbirini uyarmasını istiyorum” dedi.

Teknik direktör Osman Özköylü konuşmasına şöyle devam etti; “Artık bir sinerji patlaması yaşamamız lazım. Bunu da sizler ve bizler bir birimize destek olarak yapacağız. “Buna ben inanıyorum” dedi.

Ümraniyespor maçı için ilk çalışmayı yöneten Osman Özköylü  1.5 saat süren çalışmada adeta bir dakika durmadı. Oyuncularının tek tek isimleri ile hitap ettiği görünen Özköylü’nün futbolcularını çabuk tanıdığı göründü.

Ümraniyespor maçı için ilk 11 arayan teknik Direktör Osman Özköylü taktik antrenmanıyla çalışmaya devam etti. Yeni bir oyun kurgusu üzerinde çalışmalar yaptıran Osman hoca sık sık çalışmayı durdurup futbolcularına uyarılarda bulundu.

İlk çalışma olmasına rağmen kırmızı beyazlı oyuncularında Osman Özköylü’nün istediklerini harfiyen yerine getirmeleri dikkat çekti.