Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ ASKER KAÇAĞI ÇIKTI

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ ASKER KAÇAĞI ÇIKTI
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin drone destekli yaptığı trafik uygulamasında, şehir merkezindeki okul servisleri, işçi servisleri ve motosiklet sürücüleri denetlendi.

Haber: Ömer Çetinaslan

2019-2020 yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasının ardından öğrencilere şehir içi ulaşım sağlayan okul servisleri için İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından drone destekli trafik denetimi yapıldı. Denetimde, servis şoförlerinin psikoteknik belgeleri, yangın söndürme tüpü, ilk yardım çantası ve okul servislerinde öğrencilerin güvenliği adına bulunması gereken rehber öğretmen kontrolü yapıldı.

Okul servislerine yapılan denetimler neticesinde, yangın söndürme tüpü ve  ilk yardım çantası bulundurmamaktan dolayı 7 okul servisine 9 bin TL para cezası kesildi. Ayrıca, güzergah belgesi bulundurmama gerekçesi ile bir okul servisi 60 gün süre ile trafikten men edildi.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜ ASKER KAÇAĞI ÇIKTI

Yapılan denetimlerde çok sayıda motosiklet sürücünü durduran ekipler, yaptıkları kimlik sorgulamasında bir sürücünün asker kaçağı olduğunu tespit etti. Sürücüyü bir süre bekleten trafik ekipleri, asayiş şube ekiplerine durumu bildirdi. Motosiklet sürücüsü, Bahçelievler Polis Merkezine götürüldü.