Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KARSU, 4 AYI DEĞERLENDİRDİ

KARSU, 4 AYI DEĞERLENDİRDİ
CHP İl Başkanı Kazım Karsu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ilk 4 ayını ve yerel siyaseti değerlendirerek, “Ak Parti, 16 yıldır yapamadığı şeyleri Tanju Özcan’dan 1 – 2 ayda yapmasını bekliyor. Yanlış yapıyorlar. Beklemeleri lazım. İnsana sorarlar ’17 yılda ne yaptınız?’ diye. 17 yılda yapamadığınızı Tanju Özcan 4 ayda nasıl yapacak?” dedi.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

31 Mart seçimlerinde yaşına gelen eleştirilere rağmen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı yalnız bırakmadan her ziyarette yanında bulunmaya çalışan CHP İl Başkanı Kazım Karsu, seçimin en çalışkan siyasetçilerinden biriydi. Başkan Özcan’ın da aday gösterilmesinde büyük payı olan ve seçimde kazanılan zaferin büyük mimarlarından CHP İl Başkanı Kazım Karsu, partisinden başkan seçilen Tanju Özcan’ın ilk 4 ayını değerlendirdi.

“TANJU BEYİ 4 AYDA BAŞARILI BULUYORUM”

Başkan Özcan’ı ilk 4 ayda başarılı bulduğunu ve zaman içinde Bolu’daki tüm sorunlara tek başına hakim olabileceğini söyleyen Kazım Karsu, “Geçtiğimiz 4 aylık süreçte Tanju Özcan yüksek bir performans göstererek devam ediyor. Önce seçmenlerle buluştu ve kucaklaştı. Günde 500 – 600 kişi ile görüştü, onların isteklerine cevap verdi. Bolu’yu zaten tanıyordu, şimdi problemlerine değinmeye başladı. Öyle tahmin ediyorum ki Tanju Özcan, Bolu’nun tüm problemlerine hakim olacak. Tabi hemen olacak bir iş değil. Önce teşhis sonra tedavi yapılmalı. Tedaviye yavaş yavaş başladı. Arada kalan mahallelerden başlayarak problemlere eğiliyor. Birçok cadde ve kavşakları yapmaya başladı. Tabi zaman alacak. Maddi problemleri de çözdüğü zaman her şey daha iyi olacak. Belediyenin tüm çalışanlarına ücretlerini, belediyenin borçlarını ödüyor. Bir hareket başladı. Bu hareket hızlanarak devam edecek. Tanju Beyi bu 4 ayda başarılı buluyorum. Herkese her şeye cevap veriyor. Her yerde bulunuyor. Sosyal ilişkilerini de bırakmıyor. Tabi belediye işi veya dizaynını ben bilmiyorum. Zaman içinde olacaktır. Çalışan insanlara daima destek olacaktır. Tabi çalışmayan olursa, işini aksatan olursa, önemsemeyen olursa onlara farklı bir şey yapılacaktır. Ben iyi görüyorum” dedi.

“TANJU ÖZCAN’DAN 1 – 2 AYDA YAPMASINI BEKLİYOR”

Ak Parti’nin yerel siyasetteki politikalarını da değerlendiren Karsu, kendilerinin uzun süredir yapamadıkları şeyleri Başkan Özcan’dan 1 – 2 ayda yapmasını beklediklerini söyledi. Karsu, “Ak Parti, 16 yıldır yapamadığı şeyleri Tanju Özcan’dan 1 – 2 ayda yapmasını bekliyor. Yanlış yapıyorlar. Beklemeleri lazım. İnsana sorarlar ’17 yılda ne yaptınız?’ diye. 17 yılda yapamadığınızı Tanju Özcan 4 ayda nasıl yapacak? Ak Parti’nin yaptığı, belediyenin yarım bıraktığı projeleri ve işleri hızla devam ettiriyor. Yanlış doğru demeden devam ettirmeyi deniyor. Kısıtlı şartlarda bunu yapmaya çalışıyor. Bolu Belediyesi’ne merkezden gelen paranın bir kısmı kesildiği halde inşaatlar devam ediyor. Gayet güzel. Sıra daha sonra meydanlara, caddelere ve ara sokaklara gelecek” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu chp kazim karsu tanju ozcan