Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HANGİ TAKIMA İMZA ATACAK?

HANGİ TAKIMA İMZA ATACAK?
Bursaspor'un gözde sol beki Umut Meraş için Fenerbahçe'den yeni bir teklif geldi.

Sarı-lacivertli yönetim, 24 yaşındaki A milli futbolcu için daha önce yaptığı 1 milyon 250 bin Euro'luk teklifi, 1 milyon 500 bin Euro'ya (9,5 milyon lira) çıkardı. Umut Meraş, herhangi bir takıma imza atarsa Boluspor bu transferden %20 pay alacak.

BURSASPOR DÜŞÜNÜYOR

Yeşil-beyazlı yönetimin, yeni teklif üzerine düşünmek için süre istediği öğrenildi. Geçen hafta 19 Temmuz Cuma günü Can Bartu Tesisleri'nde sarı-lacivertli takım ile oynanan hazırlık maçı öncesi Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Bursaspor'a 1 milyon 250 bin Euro artı bir kiralık futbolcu önerisinde bulunmuş, ancak Mestan yönetimi, bu teklifi kabul etmemişti.

GÖZLER BEŞİKTAŞ'TA

Fenerbahçe'nin yeni teklifi üzerine, gözler Beşiktaş'a çevrildi. Siyah-beyazlı kulüp, 23 Haziran Kongresi öncesi Ali Ay ile 13 milyona imza aşamasına gelmiş, ancak seçim sonrası Mesut Mestan yönetimine, fiyat kırarak 7 milyon teklif etmişti. Beşiktaş'ın, bu aşamada Umut Meraş için nasıl bir tavır sergileyeceği merakla bekleniyor.

Özlüce'de çalışmalara katılan ve yapılan 2 hazırlık maçında sonradan oyuna giren Umut Meraş'ın kendisiyle ilgili gelişmeleri yakından takip ettiği bildirildi.