Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

2019 YILI BOLU E-TWİNNİNG PROJE ÇALIŞTAYI VE SERGİSİ

2019 YILI BOLU E-TWİNNİNG PROJE ÇALIŞTAYI VE SERGİSİ
Bolu’da gerçekleştirilen 50’ye yakın proje E-Twinning kapsamında Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevinde proje yürütücüsü öğretmenler tarafından sergilendi.


Sergiye, Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ve Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri, Türkiye E-Twinning Koordinatörleri Dr. Hülya Bal ve Ezgi Ulutan katıldı.

Sergi açılışını Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Bakanlık yetkilileri Dr. Hülya Bal, Ezgi Ulutan ve Bolu E-Twinning Koordinatörü Melike Karabacak gerçekleştirdi.

Sergide incelemelerde bulunan Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe projeler hakkında bilgi aldı.

E-Twinning 2005 yılında Avrupa’da ki okullar için oluşturulmuş bir topluluk. Öğretmenlerin iletişim kurmaları, iş bilirliği yapmaları ve projeler geliştirmeleri gibi daha pek çok farklı alanda E-Twinning kapsamında çalışmalar yürütülüyor. Ülkemiz E-Twinning portalına 2009 yılında katıldı. Bu güne kadar 45 binden fazla okuldan, 173 bin öğretmen portala kaydolmuş ve toplamda 31 binden fazla projeye katılmışlardır. 2019 Yılı itibari ile Bolu’da 215 okuldan, 510 öğretmen portala kaydolmuş ve 114 proje yürütülmüştür. Bu projelerden 7 tanesi kalite etiketiyle ödüllendirilmiştir.

 Çalıştayın yapılmasının ardından hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle program sona erdi.