Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

1.GİRİŞİMCİLİK ETKİNLİĞİNE DAVET

1.GİRİŞİMCİLİK ETKİNLİĞİNE DAVET
Bolu Genç Girişimciler Kurulu tarafından “1.Girişimcilik Etkinliği” organize ediliyor.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde bulunan Bolu İl Genç Girişimciler Kurulu üyeleri tarafından planlanan ve organize edilen bu yıl ilki düzenlenecek olan “1. GİRİŞİMCİLİK ETKİNLİĞİ “ödüllü yarışmalar sürpriz hediyeler ve eğlenceli gösteriler ile 16 Haziran saat 16.00 da Kent Meydanı’nda yapılacak.

Düşle harekete geç başar sloganıyla yola çıkan Genç Girişimciler her yıl geleneksel hale getirmeyi planladıkları, kazanan okula Girişimci Çocuk Atölyesi ödüllü oryantring yarışması düzenleyecek. 16 Haziran Pazar günü saat 16:00 da Kent Meydanında başlayacak olan etkinlik kapsamında pek çok ödüllü sürpriz yarışma ve sürpriz gösteriler ile hem öğrencilere hem velilere hem de katılım sağlayan izleyicilere eğlenceli saatler yaşatacak.

Bolu İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sertaç Günay Etkinliğin sadece yarışmacılar için değil bütün halkımızın katilimi ile daha renkli ve şenlik havasında geçeceğini çocuklara girişimcilik ruhununda eğlenceli şekilde öğretilebileceğini söyledi ve ilgi gösteren tüm vatandaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerine yer verdi.