Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU’DA BİNLER YÜRÜDÜ

BOLU’DA BİNLER YÜRÜDÜ
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu akşam düzenlenen atabarı gösterisi, fener alayı ve konserle yaşandı. Tüm Bolu’nun akın ettiği etkinlik havai fişek gösterisi ile sona erdi.


Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Örgütü ve Bolu Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlamak amacıyla bir dizi etkinlik düzenlendi.

Etkinlikler saat 19.19’da 81 il 19 ülkede eş zamanlı oynanan atabarı gösterisi ile başladı. Daha sonra saat 21.30’da fener alayı başladı. Fener alayına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Meşaleler ve marşlar eşliğinde binlerce kişi Kent Meydanına kadar yürüdü. Yürüyüşün ön safında Atatürk Portresi ve Türk Bayrağı yer aldı. Ellerindeki Türk bayrakları ve Atatürk flamalarıyla yürüyüşe katılan vatandaşlar, “Mustafa Kemalin askerleriyiz” sloganları attılar. Fener alayına katılan motosikletliler de renkli görüntüler oluşturdu. Öte yandan sokaktaki vatandaşlar da korteji cep telefonlarıyla görüntülediler.