Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR, İZMİR’DE BOZGUNA UĞRADI

BOLUSPOR, İZMİR’DE BOZGUNA UĞRADI
Boluspor, Spor Toto 1.ligin 33.haftasında deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar mücadelenin ilk yarısını 3-0 geride kapattığı mücadelede Altınordu’ya 3-0 mağlup oldu. Sahada pek varlık gösteremeyen kırmızı beyazlıların mağlubiyeti kaçınılmaz oldu. Boluspor aldığı mağlubiyetle 46 puanda kaldı.


Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Orhan Kaynak, Altınordu karşısına; Sabri, Burak Asan, Dimov, Ümit Kurt, Hayrullah Bilazer, Burak Bekaroğlu, İshak Çakmak, Akabueze, Mustafa Durak, Mutlu Güler, Özgürcan on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Gökhan, Sebaihi, Muhammed Şura, Batuhan, Erkan, Mustafa yer aldı.

Altınordu ise Boluspor karşısına; Erce, Kerim, Hasan, Mehmet, Yusuf, Berkay, Alican, Okan, Anıl, Mehmet Murat, Sefa on biri ile çıktı. 

Altınordu golle başladı

Ev sahibi Altınordu, maçın 2’inci dakikasında golü buldu. Hayrullah Bilazer topu kendi ağlarına yolladı. Bu golle Altınordu, Boluspor karşısında 1-0 öne geçen taraf oldu.

Mutlu ofsayta takıldı

Boluspor, maçın 9.dakikasında Mutlu Güler ile golü buldu ancak karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. Bu dakikada Boluspor beraberlik şansını kullanamadı.

Altınordu 2’yi buldu

Altınordu maçın 15.dakikasında 2.golü buldu. Okan Derici topu filelerle buluşturdu. Altınordu bu golle skoru 2-0’a getirdi. Maçın ilk 15 dakikası Altınordu’nun 2-o üstünlüğü ile geçildi.

Altınordu’dan bir gol daha

Altınordu maçın 33.dakikasında 3.golü buldu. Sefa Yılmaz’ın ara pasında, Murat Uçar topu ağlara gönderdi. Bu golle Altınordu, skoru 3-0’a getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı Altınordu’nun 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 

Mutlu çıktı, Sebaihi girdi

İkinci yarıya her iki takımda aynı on birlerle başladı. Boluspor ilk oyuncu değişikliğini maçın 54.dakikasında yaptı. Mutlu Güler oyundan çıktı, Sebaihi oyuna girdi.

Batuhan oyunda

Boluspor, 66. Dakikada 2.oyuncu değişikliğini yaptı. Bauthan oyuna girdi, Burak Asan oyundan çıktı.

Muhammed Şura oyunda

Boluspor son oyuncu değişikliğini maçın 88.dakikasında yaptı. Mustafa Durak oyundan çıktı, Muhammed Şura oyuna girdi.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor deplasmanda Altınordu’ya 3-0 mağlup olarak haftayı mağlubiyetle kapattı. Kırmızı beyazlılar aldığı mağlubiyetle 46 puanda kaldı. Boluspor sezonun son maçında kendi sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak.