Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN ANNELER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET

BAŞKAN ÖZCAN’DAN ANNELER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Anneler Günü sebebiyle Şehit itfaiye erleri Erhan Yazkan ve Aykut Kabakçıoğlu ile 15 Temmuz’da Şehit düşen polis memuru Ozan Özen’in ailelerini ziyaret ederek Şehitlerimizin annelerinin Anneler Gününü kutladı.


Geçtiğimiz sene görev başında geçirdikleri trafik kazası sonucu şehit olan itfaiye erleri Erhan Yazkan ve Aykut Kabakçıoğlu ile 15 Temmuz’da Şehit düşen polis memuru Ozan Özen’in ailelerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Özcan, Anneler Günü sebebiyle gerçekleştirilen ziyaretlerde Şehitlerimizin annelerinin ellerini öpüp çiçek takdim ettikten sonra Anneler Gününü kutladı.

“Her zaman sizlerin yanındayım”

Başkan Özcan, şehitlerimizin ailelerinin kendilerine emanet olduklarını ve her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Sizler bize Şehitlerimizin emanetlerisiniz. Sizlerin yanında olmak hepimizin görevidir. Ben sadece önemli günlerde değil her zaman söylediğim gibi sizlerin sürekli yanında olacağım. Sizlere de kapımız her zaman açık. Bu gün de Anneler Günü dolayısıyla sizlerin yanına gelip elinizi öpüp bu özel gününüzde sizi yalnız bırakmak istemedik. Ben tekrar, başta Şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü kutlarım” dedi.