Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.


Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene; Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçe ve kurum müdürleri, daire amirleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Bankacılık ve Finans Bölümü öğrencisi Dilek Erdoğan, mezun öğrencileri temsilen bir konuşma yaptı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat Altıntaş, mezunları ve ailelerini kutlayarak, mutlu ve başarılı bireyler olabilmeleri için milli ve manevi değerlere bağlı olup çok çalışmaları yönünde öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ise, özetle “Mezun olan öğrencilerimizin ailelerine ve ülkelerine hayırlı bir evlat, ülkelerine hayırlı birer iş insanı olmalarını diliyorum. Mesleki bilginizi artırın, görgünüzü artırın ama bilgi her zaman tek başına yeterli değildir. Hikmetli ve irfanlı da olun. Görev ve sorumluluk bilinciyle ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı doğabilecek her türlü düşünce ve tehlikeye karşı dik ve omurgalı durun. Sizleri yetiştiren anne ve babalarınıza huzurlarınızda teşekkür ederken, geleceğin sizlere sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum.” diye konuştu.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal ise yaptığı konuşmada mezunları tebrik ederek, bundan sonraki hayatlarında mutluluk ve başarı temenisinde bulundu. Bankacılık sektörünün iş dünyasındaki önemine vurgu yapan Ünsal, bu alandan mezun olan öğrencilerin çalışma hayatındaki avantajlarına dikkati çekti. Ünsal, mezunlarımızı memleketlerine ilçemizin birer turizm elçileri olarak gönderdiklerinin de altını çizdi.

Öğrencilere mezuniyet ve teşekkür belgeleri, protokol üyeleri ve öğretim elemanları tarafından takdim edildi. Tören, kep atma ve öğrenci etkinliklerinin ardından sona erdi.