Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TORUN’DAN BAŞKAN TANJU ÖZCAN’A TEBRİK ZİYARETİ “BOLULULAR ÇOK ŞANSLI”

TORUN’DAN BAŞKAN TANJU ÖZCAN’A TEBRİK ZİYARETİ “BOLULULAR ÇOK ŞANSLI”
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı makamında ziyaret etti. Torun, ziyarette Başkan Özcan'ı seçim başarısından dolayı kutlayarak "Birikiminizle, donanımınızla ve insan sevginizle bu görevi de layıkıyla yapacağınıza inancım tam. Bolulular çok şanslı gerçekten sizin gibi bir belediye başkanına sahip oldukları için. Biz de her zaman, hangi konuda destek olmamız gerekiyorsa yanınızdayız." dedi.


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a 31 Mart yerel seçimleri dolayısıyla ‘tebrik ziyaretleri’ devam ediyor. Başkan Özcan’ı son olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu ve Devlet Eski Bakanı Kazım Oksay Perşembe günü öğleden makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette CHP Yerel Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’a Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu’da eşlik etti.

“Bolulular da biz de çok şanslıyız”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, ziyarette Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı seçim başarısından dolayı kutlayarak, yeni görevinde başarılar diledi. Torun, yaptığı açıklamada Özcan’ı ziyaret ettiği için büyük mutluluk duyduğunu belirterek şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Parti’li bir belediye başkanımı, eski görev arkadaşımı ziyaret etmekten dolayı son derece mutluyum. Belediyecilik tabi çok önemli. Siz yıllarca parlamentoda görev yaptınız ve Bolu’muza hizmet ettiniz. Bolu’muzun sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında çözmek için yoğun uğraş verdiniz. Bu, o sorumluluğun başka bir kısmı. Burada vatandaşlarımızla, halkımızla daha örgün daha bire bir hizmet vereceksiniz. Sonuçta sadece hizmet alanınızı değiştirdiniz. Birikiminizle, donanımınızla ve insan sevginizle bu görevi de layıkıyla yapacağınıza inancım tam. Bolulular çok şanslı, gerçekten sizin gibi bir belediye başkanına sahip oldukları için. Bizde çok şanslıyız Cumhuriyet Halk Partisi olarak sizin gibi bir belediye başkanımız olduğu için. İnşallah her şey Bolu’muz adına çok güzel olacak. Bugüne kadar Bolu’muzun bekleyen sorunlarına hızla çözüm üreteceğinize eminiz. Hayırlı uğurlu olsun. Başarılar diliyoruz. Biz de her zaman, hangi konuda destek olmamız gerekiyorsa yanınızdayız.”

“Her zaman yardımlarınızı göreceğimizi biliyorum”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Torun’a ve CHP yönetimine teşekkür ederek, “Sizler bize güvendiniz aday olarak gösterdiniz bizlerde seçimden, sandıktan başarılı bir şekilde çıktık. İnşallah Bolu’muza güzel hizmetlerde bulunmaya çalışacağız. Burası Ankara ve İstanbul’un arasında olan, 35 milyon insanın 2 saat içinde ulaşabileceği bir şehir. Olağan üstü bir doğası, önemli bir konum avantajı var. İnşallah hak ettiği noktaya taşımaya çalışacağız. Tabii yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız olarak, hem de deneyimli bir belediye başkanımız olarak elbette sizlerin her zaman yardımlarınızı göreceğimizi ben biliyorum. Tabi bazı Bolulular ‘Sen milletvekilliğini bıraktın parlamentoda kim Bolu’nun hakkını, hukukunu savunacak?’ diyor. Ben de onlara diyorum ki; 140 arkadaşım var benim birlikte yola çıktığım 27’nci dönemde. Onlar halen parlamentoda görevli. Bolu’yla ilgili en ufak bir sıkıntı olduğunda ben o arkadaşlarımı rahatlıkla arayabileceğim ve Bolu’nun her türlü sorununu Büyük Millet Meclisi kürsüsünden dile getirmelerini sağlayacağız. Bundan hiç kuşkunuz olmasın diyorum sizlere güvenerek” ifadesini kullandı.

Öte yandan Devlet Eski Bakanı ve Eski Bolu Milletvekili Kazım Oksay’da CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun ile aynı saatlerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti.