Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TURKCELL’DEN BOLU’DA 3 bin 750 KİŞİYE İFTAR SOFRASI

TURKCELL’DEN BOLU’DA 3 bin 750 KİŞİYE İFTAR SOFRASI
Türkiye’nin Turkcell’i, sevgi, paylaşma ve bereket ayı Ramazan’da iftar organizasyonlarına bu yıl da devam ediyor. Bolu’lu vatandaşlarla buluşan Turkcell, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü İmarethane Sosyal Tesisi Aşevinde, 3 bin 750 kişiye iftar yemeği organize etti.


Turkcell, gelenekselleşen Ramazan buluşmalarına bu yıl da kaldığı yerden devam ediyor. Sevgi, paylaşma ve bereket ayı Ramazan’da, Turkcell Anadolu’da iftar sofralarına misafir oluyor. 30 gün boyunca birçok şehirde belediyelerin düzenleyeceği geleneksel iftar yemeklerine destek olmak için Türkiye turuna çıkan Turkcell, tam 45 ilde 180 bin kişiye ulaşmayı planlıyor.

Belediyelerin kurduğu iftar çadırlarında binlerce kişi sıcak iftar yemekleriyle karınlarını doyuruyor. Turkcell, iftar sonrası etkinliklerle de Ramazan ruhunu katılımcılara yaşatıyor. Musiki ve gösterilerin eşlik ettiği Turkcell ile iftar akşamlarının bir diğer durağı Bolu oldu.

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü İmarethane Sosyal Tesisi Aşevinde, 3 bin 750 kişiye iftar yemeği organize eden Turkcell, düzenlediği ney dinletisi ve ilahilerle de iftara katılanlara keyifli saatler yaşattı. İftarda ayrıca, Kur’an-ı Kerim de okundu.