Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HIGHWAY’DE ANNELER GÜNÜ KAMPANYASI

HIGHWAY’DE ANNELER GÜNÜ KAMPANYASI
Yaklaşan Anneler Günü sebebiyle Highway Outlet’te hediye çarkı bu kez anneler için dönerken, Highway’den alışveriş yapan herkes Anneler Günü’ne özel birbirinden güzel hediyelerin sahibi olacak.

6 Mayıs-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Anneler Günü kampanyasında, Highway Outlet’ten aynı gün içerisinde 250 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler alışveriş fiş veya faturaları AVM Danışma noktasında ibraz ettirdikten sonra Anneler Günü kampanyası için kurulu bulunan kampanya platformundaki hediye çarkını çevirmeye hak kazanacaklar. Hediye çarkının denk geldiği numaralarda ev tekstilinden ev dekorasyonuna, giyimden aksesuara, yemekten eğlenceye, kozmetikten züccaciye ürünlerine yüzlerce sürpriz hediye Highway Outlet müşterilerini bekliyor olacak.

Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Anneler Günü’ne özel ‘’Annelere Kalpten Bir Hediye’’ sloganıyla düzenlediği ve 1 hafta boyunca sürecek olan kampanya bugün itibari ile başlayarak 12 Mayıs Pazar günü saat 22:00’da sona erecek.