Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ŞEHİT İTFAİYECİLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT İTFAİYECİLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU
Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde bugüne kadar görevi başında hayatını kaybeden tüm şehit itfaiye erleri için Mevlid-i Şerif okutuldu.


Belediye Başkanı Tanju Özcan, duygu dolu anların yaşandığı programda, şehit yakınlarına sahip çıkacaklarını belirterek, "Şehitlerimizin anne ve babaları bizim anne ve babamız, şehitlerimizin eşleri bizim kardeşlerimiz, şehitlerimizin çocukları bizim çocuklarımızdır. Bunu önümüzdeki süreçte de fiili olarak da göstereceğiz. Ramazan Ayı süresince şehit ailelerimizi ziyaret edeceğim. Ayrıntılı olarak konuşacağız, eksiklikleri ve ihtiyaçları var. Bunlar hallolana kadar çalışacağız” dedi.

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl Tekke Işıklar Köyü’nde çıkan yangına müdahale etmek amacıyla yola çıkan aracının kaza yapması sonucu hayatlarını kaybeden Aykut Kabakçıoğlu ve Erhan Yazgan ile daha önce yıllarda görevi başında şehit olan itfaiye erleri Nazif Dağcı ve Ahmet Baki için Mevlit-i Şerif okutuldu. Pazar günü Karaçayır Mahallesi’ndeki İtfaiye Müdürlüğü’nde öğle namazı öncesi düzenlenen mevlit programına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen, İtfaiye Müdürü Mehmet Duman, itfaiye çalışanları ve şehit itfaiye erlerinin yakınları katıldı.

Programda görevleri başında hayatlarını kaybeden şehit itfaiye erleri Aykut Kabakçıoğlu, Erhan Yazgan, Nazif Dağcı ve Ahmet Baki, okunan Mevlit-i Şerif ve dualarla anıldı. Duygu dolu anların yaşandığı programda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  şehit itfaiyecilerin aileleriyle yakından ilgilenerek, isteklerinin olup olmadığını sordu.

“Şehitlerimizin eşleri bizim kardeşlerimiz, çocukları bizim çocuklarımızdır”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı konuşmada, tüm şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu ve Ramazan ayı boyunca şehit aileleri ile bir araya geleceğini belirterek, “Şehitlerimizin anne ve babaları bizim anne ve babamız, şehitlerimizin eşleri bizim kardeşlerimiz, şehitlerimizin çocukları bizim çocuklarımızdır. Bunu önümüzdeki süreçte de fiili olarak da göstereceğiz. Ramazan Ayı süresince şehit ailelerimizi ziyaret edeceğim. Ayrıntılı olarak konuşacağız, eksiklikleri ve ihtiyaçları var. Bunlar hallolana kadar çalışacağız. Allah razı olsun katılımınızdan dolayı. Hepinize huzurlu ve mutlu bir Ramazan ayı diliyorum. Allah’a emanet olun” dedi.  Başkan Özcan, daha sonra şehit yakınlarına çiçek takdim etti.