Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAĞCI DÖVİZ BÜROSU AÇILDI

BAĞCI DÖVİZ BÜROSU AÇILDI
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili adayı aynı zamanda Boluspor yöneticisi Ferhat Bağcı tarafından Döviz – Altın bürosu düzenlenen törenle açıldı.


Haber: Aslı Akış

Açılışa Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, MHP İl Başkanı Cihan Başaran, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Boluspor Klübü Başkanı Necip Çarıkçı, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül  siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

İzzet Baysal Caddesinde Ferhat Bağcı tarafından Türk iyede 5’incisi açılan “Bağcı Döviz” hizmete girdi. Döviz bürosunda panolarda birçok döviz kuru bilgisi güncel olarak bulunmakta olup ABD doları, Euro veya İngiliz Sterlini kurlarını öğrenip istenilen para birimi alımı ve satımı ile altın alım satımı da yapılacak.

“BOLUMUZA HAYIRLI OLSUN”

Açılış öncesi bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, açılan döviz bürosunun hayırlı olması temennisinde bulunarak ; “Ferhat kardeşimizin İstanbul’daki iş yerlerin görme şansı bulmuştum. Bu döviz bürosunu Bolu’ya kazandırmasından dolayı çok mutlu olduk. Yeni bir iş yeri. İnşallah Ferhat’ın Bolu ile ola bağlantısını daha da artıracağız. Hayırlı uğurlu olsun. Allah bol ve helal kazanç versin” dedi.

“BOLU’YU ÇOK SEVİYORUM”

“Bağcı Döviz” işletme sahibi Ferhat Bağcı ise yaptığı konuşmada, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan Bolu’daki değerli belediye başkanımız, Boluspor başkanımız, siyasi parti temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum. Bolu’ya böyle bir yatırımı uzun zamandır düşünüyordum. Bu Türkiye genelinde döviz bürosu olarak açtığımız 5. Şubemiz. Bolu’ya inşallah katma değer kazandıracak işlerde yer alıp faydalı olmak için uğraşacağım. Çok seviyorum Bolu’yu ve şu an böyle bir yer açmaktan dolayı mutluyum. İnşallah devamı gelir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar tarafından dua edildi. Duanın sonrasında döviz bürosu davetliler tarafında gezilerek bilgi alındı. Ayrıca, her türlü döviz alım ve satımının yapılabileceği döviz bürosunda ilk olarak MHP İl Başkanı Cihan Başaran, Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül ve Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı siftah yaparak iş yerine katkı sundu.