Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÇAMKENTTEN TİYATRO GÖSTERİSİ

ÇAMKENTTEN TİYATRO GÖSTERİSİ
Özel Çamkent Anadolu Lisesi öğrencileri; ünlü tiyatro yazarı Turgut Özakman’ın gençler için yazdığı ‘’Ah Şu Gençler’’ adlı esrini sahneledi.


Bolu Ticaret ve Sanayi Odasının konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Okul Kurucusu Ebru Akın, öğretmenler, öğrenciler,  veliler ve vatandaşlar katıldı.

“FARKINDALIK OLUŞTURMAYI AMAÇLIYORUZ”

Tiyatro gösterisi öncesi açıklamada bulunan Okul Kurucusu Ebru Akın; “Öğrencilerimizi sportif faaliyetlerde olduğu kadar sanatsal faaliyetlerde de geliştirmeye çalışıyoruz. Tiyatromuzda seyircilerimizi güldürürken düşündürmeyi bir nebze de olsa izleyenlerde farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde önemli katkılar sağlayan Bolu Ticaret Ve Sanayi Odasına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca öğrencilerimizi tiyatroya çalıştıran okulumuz Tarih Öğretmeni Elif Demirbaş’a ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sevgi Sendinç’e katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Son teşekkürümü de yaptığımız faaliyetlerde bizleri yalnız bırakmayan öğrencilerimize ve tiyatroda görev alan bütün öğrencilerime sunuyorum’’ diye konuştu.