Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YILLAR SONRA ÇOCUK TRİBÜNÜ ŞENLENDİ

YILLAR SONRA ÇOCUK TRİBÜNÜ ŞENLENDİ
Boluspor, Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında konuk ettiği Hatayspor’a 4-1 farklı mağlup olurken karşılaşmanın en güzel görüntüsü çocuk tribünü oldu.


Boluspor Hatayspor karşılaşmasının en güzel görüntüsü çocuk tribünündeydi. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 2-A şubesi öğrencileri sınıfça Boluspor, Hatayspor karşılaşmasına gelerek kırmızı beyazlılara destek verdi.

Kapalı tribünde yer alan öğrenci taraftarlar 90 dakika susmadan destek verirken zaman zaman diğer tribünlerde yer alan taraftarlarla karşılıklı tezahüratlar yaparak ilk defa geldikleri bir spor karşılaşmasında ortaya koydukları performansla taktir aldılar. Sınıf öğretmeni Eylül Demirtaş ve öğrenci velisi Ali Bayri tarafından yapılan organizasyonda öğrencilerin susmadan ortaya koydukları performans ayakta alkışlandı.

Bu görüntüler sonrası eski yıllar akıllara geldi

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 2-A şubesi öğrencilerinin yapmış oldukları etkinlik sonrası yıllar önce kurulan çocuk tribününü akıllara getirdi. Taraftar derneklerinin projesi olarak kurulan bir ara 750 kadar öğrenci gurubundan oluşan çocuk tribünü ilgisizlik yüzünden dağılırken karşılaşma sonrası 2-A şubesi öğrencilerinin ortaya koyduğu performans o yılları hatırlattı.