Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAİBÜ’DE BASKETBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

BAİBÜ’DE BASKETBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (BAİBÜ) üniversite içi basketbol turnuvası düzenlendi. Güzel mücadele örneklerinin sergilendiği karşılaşmaların sonucunda kadın ve erkeklerde Spor Bilimleri Fakültesi takımları şampiyon oldu.


26 Mart-02 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde(BAİBÜ) 2018-2019 Yılı Üniversite İçi Basketbol Turnuvası gerçekleştirildi. Kadınlarda maçlar, tek grupta lig usulü; erkeklerde ise, 2 grupta oynandı.

Final maçını; BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, Genel Sekreter Murat Tok, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram Kaya, akademisyenler, öğrenciler ve sporseverler izledi. Erkekler final maçında, Turizm Fakültesi’ni 76-67 yenen BESYO ile Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu karşı karşıya geldi. Fair-Play kapsamında kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı maçta Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu 73-70’lik skorla yenen Spor Bilimleri Fakültesi şampiyon oldu. Turizm Fakültesi ise turnuvayı üçüncü tamamladı.

Kadınlarda ise Spor Bilimleri Fakültesi birinci, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ikinci ve Sağlık Bilimleri Fakültesi üçüncü oldu.

Karşılaşmaların sonunda düzenlenen ödül töreninde kazanan takımları tebrik eden Rektör Alişarlı; “Öncelikle turnuvaya katılan tüm takımları kutluyorum. Karşılaşmalar centilmence bir mücadeleye sahne oldu. Yenen takımı tebrik ediyorum ancak turnuvaya katılan tüm takımlar bizim nezdimizde başarılı olmuşlardır” dedi. Dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları, protokol üyeleri tarafından takdim edildi.