Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MECLİSTE TOPLANTILAR DEVAM EDİYOR

MECLİSTE TOPLANTILAR DEVAM EDİYOR
İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Cuma günü gerçekleşen oturumunda 4 madde görüşülerek karara bağlandı.

Yaşar Yüceer Başkanlığında 2 Mayıs Perşembe günü başlayan İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Cuma günü gerçekleşen oturumunda ilk olarak İlimiz Merkez İlçe, Karacasu beldesi hudutları içerisinde bulunan ve Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik İnşaat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin uhdesinde bulunan Jeotermal Kaynak İşletme Ruhsatının, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından bölgesel kalkınma kapsamında mali destek programına alınması amacıyla, Bolu İl Özel İdaresi adına devir alınması konusu görüşüldü. Konuyla ilgili komisyonlardan gelen raporlar oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda ayrıca Dörtdivan köylerinin ihtiyaçları için gerekli olan 30.000 TL. ödeneğin Dörtdivan Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına, Gerede köylerinin ihtiyaçları için gerekli olan 45.000 TL. ödeneğin Gerede Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına aktarılması önergeleri oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Toplantıda son olarak Meclis Üyesi Erhan Beykoz söz alarak, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i meclis olarak ziyaret edip, fikir alışverişinde bulunulması talebini meclise iletti.

İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantıları Pazartesi günü de devam edecek.