Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ONE MİNUTE! DEMESİNİ BİLİRİM”

“ONE MİNUTE! DEMESİNİ BİLİRİM”
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Genel Merkezi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla düzenlenen 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı ile ilgili açıklamada bulundu. Doğanay; “Verimli bir toplantı oldu. Seçim süresinde olanlar, yaşananalar, bitenler değerlendirildi. Takdir edersiniz ki Bolu Belediyesini kaybettik ve Bolu’nun da değerlendirmesi yapıldı” dedi.

İl Başkanı Nurettin Doğanay, 31 Mart Yerel Seçim süreci çalışmalarında sahaya inmeyen, çalışamayan ve kendisini dava insanı gören kişileri ağır bir dille eleştirdi. Doğanay, Tevazu, Samimiyet ve Gayret noktasındaki duruşun sadece insanlar görevi başındayken değil görev tevdi edilmediğinde de orada olabilmek olduğunun altını çizerek “Bizimle birlikte bir gün sahaya inmeyip, sahada bulunmayıp sonrasında ahkâm kesmeye kalkanlara da “One Minute” diye konuştu.

ÖZEL HABER: ASLI AKIŞ

“BOLU’NUN DA DEĞERLENDİRİLMESİ YAPILDI”

Kızılcahamam’da gerçekleşen 28. Değerlendirme ve İstişare Kampından sonra açıklamalarda bulunan Doğanay, “26-27-28 Nisan’da AK partinin yerel seçimler sonrasında ilk istişare ve değerlendirme toplantısı tüm belediye başkanları, il genel meclisi, il, gençlik kolları aynı zamanda kadın kolları başkanlarıyla birlikte AK Partinin tüm kademeleri Kızılcahamam’da Cumhurbaşkanımızın açılış konuşmasını yapmasıyla birlikte başlayan ve kapanış konuşmasıyla sona eren toplantımızı gerçekleştirdik.

Verimli bir toplantı oldu. Seçim süresinde olanlar, yaşananalar, bitenler değerlendirildi. Biz bunu her seçimden sonra yapıyoruz. Bununla birlikte 81 ilin değerlendirmesi de yapıldı. Tabi ki Bolu’nun da değerlendirmesi yapıldı. Takdir edersiniz ki Bolu Belediyesini kaybettik. Doğal olarak bunun bir muhasebesinin de olması lazım. Bu muhasebeyi doğru bir şekilde yapmamız ve ortaya koymamız lazım.  Toplantı bizler için de fırsat oldu. Genel merkezinde bu konuda yapmış olduğu çalışmalar da var. Cumhurbaşkanımız yapmış olduğu açılış ve kapanış konuşmasında özellikle Bolu’dan bahsederek olup bitenlere ne kadar vakıf olduğuna da kamuoyu nezdinde söylemiş oldu” şeklinde konuştu.

“NELER OLDUĞU HEPSİNİ TÜM ÇIPLAKLIĞIYLA ANLATTIK”

Doğanay, “Bugün itibari ile görevi başında bulunan il başkanı olarak bizlere sorulduğunda bizde bildiklerimizi, yaşadıklarımızı ve gördüklerimizi, önümüzdeki süreçte o süreçte neler olduğu hepsini tüm çıplaklığıyla anlattık” diyerek; “Başarı olduğunda başarıyı sahiplenmesi kolay ama ortada bir başarısızlık vatsa o başarısızlığında il başkanı olarak bir duruşunuz olması gerekir. Ben genel merkez nezdinde o duruşumu gösterdim. Sonuç olarak Cumhurbaşkanımızın tüm değerlendirmeleri sonrasında da AK Parti kademelerinde görev yapan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza aynı zamanda Bolulu hemşerilerimize selamlarımı iletin diye özellikle belirtti. Bunda sonrasında daha fazla çalışılması, sahada olunması, vatandaşımızla iç içe olunması o bahsetmiş olduğumuz gönül belediyeciliğinin aynı zamanda “Tevazu, Samimiyet ve Gayret” noktasındaki duruşu sadece insanlar görevi başındayken değil size göre tevdi edilmediğinde de orada olabilmek sahada çalışabilmektir. İşin özü budur” ifadelerini kullandı.

“GÖNLÜM, KALBİM VE VİCDANIM RAHAT”

AK Parti İl Başkanı olarak 31 Mart yerel seçim çalışmalarında elinden geldiğini yaptığını vurgulayan Nurettin Doğanay; “Siz AK Partiliyim diyeceksiniz bu konuda bir adım ileriye atim beyanatlarda bulunacaksınız ama seçim sathında, mahallede, sokakta hiçbir yerde olmayacaksınız, hiçbir emeğiniz, katkınız olamayacak ama lafa geldiği zaman be dava insanıyım diyeceksiniz. Bunları Cumhurbaşkanımız üzerine basarak, altını kalın bir şekilde çizerek deklare etti. Ben bu manada bunu da çok önemsiyorum. Çünkü bizde laf kısmını yapan çok ama icraat kısmı önemli. Dün nerede durduğun önemli. İnsanlar  geçmişteki duruşlarıyla gelecek adına bakıldığında adlandırılır, görülür ve davasına nasıl sahip çıktığı oraya çıkar.  31 Mart yerel seçimlerinde biz Bolu’ya baktığımız zaman bu tür üzüntüleri yaşadık. Bunu söylemekten gocunmam, çekinmem her yerde her platformda alnım açık bir şekilde sokağa indiğim zamanda vatandaşımızla iç içe olduğum zamanda bunu çok rahat bir şekilde söylerim. Çünkü 3,5-4 yıldır görevi başında olan bir il başkanı olarak 31 Mart yerel seçimlerinde, sonrasında başımı yastığa koyduğum zaman gönlüm, kalbim ve vicdanım rahattı çünkü ben elimden geleni yaptım. Ama bizimle birlikte bir gün sahaya inmeyip, sahada bulunmayıp sonrasında ahkâm kesmeye kalkanlara da “one minute” demesini de bilirim. Herkes yerini bilecek.” İfadelerini kullandı.

“ATILAN HER ADIMIN YAPILAN HER İŞİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Konuşmasının sonunda, CHP’ye geçen Bolu Belediyesinde atılan her adımın yapılan her işin takipçisi olacaklarını belirten Doğanay; “Bahsetmiş olduğum hassasiyetlere Cumhurbaşkanımız çok net bir şekilde değindiği için Bolu kamuoyuna Türkiye yansıdığı için söylemekten de çekinmiyorum. Sorumluluğum gereği bunları söylemem gerektiğini düşünüyorum. Biz kaldığımız yerden mücadelemize devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın talimatları da bu yönde olduğu için biz buradayız, vatandaşımız ile iç içe olmaya Bolunun sorunlarını muhalefet noktasında da şu an itibariyle görevi başında bulunan Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı Tanju Özcan’ın sıkı bir takipçisi olacağız. Olmak zorundayız çünkü Bolulu hemşerilerimiz yerel anlamda muhalefet görevini verdi. Dün iktidar kısmındaki yaptıklarımızla muhalefet kısmında da devam edeceğiz. 4 yıllık il başkanlığı dönemimde de buna dikkat ettim. Seçim çalışmalarında tansiyonun yükseldiği anlar olabilir ama bunun dışında yapıcı siyaset anlayışı içerisinde olmamız gerektiğini düşünenlerdenim. Atılan her adımın yapılan her işin takipçisi olacağız” dedi.