Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BİZ TANJU ÖZCAN’LA GURUR DUYUYORUZ”

“BİZ TANJU ÖZCAN’LA GURUR DUYUYORUZ”
CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı makamında ziyaret ederek, seçim başarısından dolayı kutladı. Milletvekili Emecan, Başkan Özcan'la gurur duyduklarını ifade ederek, "Tanju Bey benim Meclis'te çalıştığım gerçekten aktif, çalışkan ve tecrübeli arkadaşımızdı. Biz kendisiyle gurur duyuyoruz. Her zaman yanındayız destekçisiyiz." dedi. Emecan ayrıca, Bolu'nun sorunlarıyla ilgili de üzerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduğunu iletti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Milletvekili Emecan, TBBM’den çalışma arkadaşı olan ve yerel seçimlerde Bolu Belediye Başkanı seçilen Tanju Özcan’ı elde ettiği başarıdan dolayı kutlayarak başarılar diledi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, sohbet havasında gerçekleşen görüşme sonrası, ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“BOLU MİLLETVEKİLİ GİBİ BOLU’MUZUN HAKKINI SAVUNMAYA DEVAM EDECEK”

Belediye Başkanı Tanju Özcan, Milletvekilli Emecan’ın aynı zamanda Parti Meclis Üyesi ve Bolu Denetmeni olduğunu belirterek, “Sayın milletvekilimiz Emine Gülizar Emecan hanımefendiye çok teşekkür ediyorum. Kendisi hem 27. Dönem Milletvekilliği’nden çalışma arkadaşımız, Bolu denetmenimiz ve Parti Meclis Üyemiz’dir. Ben Bolu Belediye Başkanı seçildikten sonra artık Bolu’nun milletvekili gibi Parlamento’da Bolu’muzun hakkını hukukunu savunmaya devam edecek. Ben nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte de TBMM’de aktarılması gereken her konuyu Gülizar hanımla paylaşacağımı Bolu halkının bilmesini istiyorum. Kendileri de bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bizim parlamentodaki yokluğumuzu aratmayacaklardır.” dedi.

“BOLU’NUN SORUNLARIYLA İLGİLİ ÜZERİMİZE NE DÜŞERSE YAPACAĞIZ”

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan ise Tanju Özcan ile gurur duyduklarını söyleyerek, “Tanju Bey benim Meclis’te çalıştığım gerçekten aktif, çalışkan ve tecrübeli arkadaşımızdı. Biz kendisiyle gurur duyuyoruz. Aday gösterildiği zaman kazanacağına inandık ve gerçekten çok güzel bir çalışmayla bu seçimi aldı. Her zaman yanındayız destekçisiyiz.” dedi.

Milletvekili Emecan, Bolu’nun sorunlarını Meclis’e taşıyacağının sözünü de vererek, “Tabi bu yüklemiş olduğu sorumlulukla beraber bizlerinde sorumluluğumuzda artıyor. Bundan sonra Bolu’nun sorunlarıyla ilgili üzerimize ne düşerse yapacağız. Parlamentoya taşımamız gereken ne olursa da taşıyacağız. Ben, burada bunun sözünü veriyorum. Tekrardan hayırlı olsun başarılı işlere adım atacağından hiç şüphemiz yok. Size güveniyoruz ve inanıyoruz.” ifadesini kullandı.

Etiketler: