Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“YIL SONUNA KADAR BİNA BİTECEK”

“YIL SONUNA KADAR BİNA BİTECEK”
İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Özel İdaresinin kendi imkânları ile yapılan ve Kent Meydanında yapımı devam eden bina hakkında konuştu.

Binayı yılsonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini kaydeden Yüceer, “Bolu kamuoyu ile paylaştığımız iç mimari ve dış görüntüsü ile birlikte yılsonuna kadar bina bitecek diye ümit ediyorum. Başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen kaba inşaatı yarıya kadar ulaştı.” dedi.

ÖZEL HABER: ASLI AKIŞ  

Binanın yapım sürecinde ciddi çalışmaları yaptıklarını ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, bina ile ilgili Bolu Halkı ile istişare ettiklerini söyledi.

Mülkiyeti  İl Özel İdaresine ait olan binada yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten Yüceer, şunları söyledi; “Kent meydanındaki eski sinema binası olarak bilinen yer İl Özel İdarenin kendi mülkü. Biz bu konu ile ilgili geçmiş dönemde çok ciddi çalışmalar yaptık. Bolu kamuoyu ile ve bu konu ile ilgili fikri, düşüncesi olan kardeşlerimizle istişareli bir şekilde oraya ne yapılabilir ne yapmamız noktasındaki çalışmalarımızın sonucunda oraya tekrar bir bina yapmaya karar verdik. Buna da Bolu ile birlikte karar verdik. Bu binayı İl Özel İdaresi olarak kendi imkânlarımızla yapıyoruz, mülkiyeti de kendine ait olacak. Bu mülkiyet işle ilgili kaynağı da temin ettik. Yapılan ihale sonucunda bir firmamız aldı bu ihaleyi ve şu anda çalışmaları devam ediyor.

“Yıl sonuna kadar bitecek”

Yapımına başlanmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen kaba inşaatın yarıya kadar ulaştığını sözlerine ekleyen Yüceer, yılsonun kadar binayı bitirmeyi hedeflediklerini kaydetti. Yüceer, “Bolu kamuoyu ile paylaştığımız iç mimari ve dış görüntüsü ile birlikte yılsonuna kadar bina bitecek diye ümit ediyorum. Başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen kaba inşaatı yarıya kadar ulaştı. Bu anlamda emek, katkı, fikir veren ve bu konu süresi içerisinde desteği olan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İlimize hayırlı olsun diyorum.” diye konuştu.