Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK GENÇLİK’TEN ANLAMLI KUTLAMA!

AK GENÇLİK’TEN ANLAMLI KUTLAMA!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu bir şekilde tüm Türkiye’de olduğu gibi, Bolu’da da kutlandı.

Anıtpark’ta düzenlenen törene katılan Bolu Ak Parti Gençlik Kolları İl yönetimi sonrasında İzzet Baysal Caddesi’nde genç yaşta şehit olanların broşürlerini dağıtarak, bu anlamlı günde bir kez daha bizlere hatırlatmış oldu.

23 Nisan 1920 tarihinin egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu gün olarak tarihe altın harflerle yazıldığını söyleyerek başlayan Ak Parti Gençlik Kolları Bolu İl Başkanı Samet Kocadağ; “Bu gurur gününün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilmesi ile dünyada ilk kez kutlanan çocuk bayramı, bu milletin geleceğine verdiği önemi de gözler önüne sermektedir” dedi.

“Bugünün Türkiye’sinde çocuk olanlar, yarının Türkiye’sinde ülkeyi yönetenler olacak ve bu cennet ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracaktır” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Kocadağ açıklamasına şöyle devam etti:

“Birçok şanlı zaferlere tanıklık eden bu topraklarda ulaşılan zaferlerde en büyük güç yüzyıllar boyunca ‘millet olma’ bilinciyle hareket etmemizdir. Allah’ın izniyle bu özel günün kendilerine bayram olarak armağan edildiği çocuklarımızda, AK Parti iktidarı ile dünyada söz sahibi bir ülke haline gelen Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ileriye götürecek ve milletimize daha büyük gururlar yaşatacaktır. Bu vesileyle, bu ülke için gözünü kırpmadan canını siper ederek mertebelerin en kutsalı olan şehitlik mertebesine ulaşan tüm asker, polis ve sivillerimiz ile gazilerimizi minnetle anıyor, ulusumuzun bu ve benzeri zaferlerine nicelerinin eklenmesini Yüce Allah’tan diliyorum.”

 “ŞEHİT OLAN GENÇ KARDEŞLERİMİZİ VATANDAŞLARIMIZA HATIRLATTIK”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konuşan Bolu Ak Parti Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birim Başkanı Eren Koç; “Dünya'da tek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamak ve bu Vatan için Şehit olan genç Kahramanlarımızı Yâd etmek amacıyla İzzet Baysal caddemizde 15 Temmuz'da Boğaziçi Köprüsü bugün ki Adıyla "15 Temmuz Şehitler Köprüsünde" Hainlerin Kurşunu ile Şehit olan Abdullah Tayyip Olçok kardeşimizin , 15 Temmuz'da Atatürk Havalimanında FETÖ/PDY hainlerin kurşunu ile yaralanıp son nefesini şehadet parmağını kaldırıp şehadet getirerek veren Mahir Ayabak kardeşimizin, 15 Temmuz'da Bayrampaşa Emniyet Müdürlüğünün önünde Şehadet mertebesine Halil İbrahim Yıldırım şehidimizin ve 15 Temmuzda hainlerin kullandığı tankın altında kalarak Vatan İçin Şehadet şerbetini içen Engin TİLBAÇ Kardeşimizin ve Pkk'lı Teröristlerin 2014'te Diyarbakır'da fakir vatandaşlarımıza Kurban eti dağıtırken vahşice Şehit edilen Yasin Börü'müzün , Tüm bir ağızdan “İYİ Ki VARSIN EREN” diyerek yaptığı kahramanlığına imrendiğimiz Eren Bülbül Şehidimizin resimlerini ve broşürlerini dağıtarak Türk Bayrağı ve Türk Bayraklı balonlarımızı vatandaşlarımıza hediye ederek Şehitlerimizi Yâd edip hatırladık” ifadelerini kullandı.

“SOKAKTA RAHAT RAHAT GEZEBİLİYORSAK ŞEHİTLERİMİZ SAYESİNDEDİR”

Koç, günün anlam ve önemi ile ilgili de; “Eğer bugün sokakta rahat rahat gezebiliyorsak şehitlerimiz sayesindedir. Müslümanlığın ilk Şehidi Ammar Bin Yasir (ra)'dan itibaren verdiğimiz tüm Şehitlere Allah-u Teala gani gani rahmet eylesin ve Peygamber Efendimize komşu eylesin . Bizleri de şefaatlerine nail eylesinler inşallah. İfadelerini kullanarak konuşmasına son verdi” dedi.