Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GENÇLİK BULUŞMASI’NDA EĞLENDİLER

GENÇLİK BULUŞMASI’NDA EĞLENDİLER
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu Lise Komisyonu tarafından düzenlenen Gençlik Buluşmasında liseli gençler ile CHP yöneticileri bir araya geldi.


Düzenlenen buluşmaya CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, partililer ve çok sayıda liseli genç katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu Lise Komisyonu tarafından Gençlik Buluşması düzenlendi. 

“BU ÜLKENİN GELECEĞİSİNİZ”

Programda konuşan CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, “Hepinizin bu ülkenin geleceği üzerinde çok yeriniz olduğunu biliyorum. Sizlerden çok şey bekliyoruz gelecekte. Aman ola ki kendinize sahip çıkın; ülkenize, annenize, babanıza, büyüklerinize sahip çıkın. Değerli arkadaşlarım, artık siz benim arkadaşlarımızsınız. Hepinizi güzel günlerde, güzel eğitimle, güzel ülkemin güzel topraklarında büyümenizi, yetişmenizi ve buraya hizmet etmenizi istiyorum” dedi.

“ÇAĞDAŞ BİR ÜLKEDE YAŞIYORSUNUZ”

Karsu’dan sonra konuşan Merkez İlçe Başkanı Türkoğlu, her dönemin kendine has bir özelliği olduğunu belirterek; “Hayatımda en mutlu hissettiğim, en rahat hissettiğim yıllar ortaokul lise yıllarıydı. Sizlerin işleri daha zor biliyorum. Vaktinizin çoğu ders çalışarak geçiyor. Çok zor bir eğitim sisteminde mücadele ediyorsunuz, farkındayım. Ama her dönemin kendine has bir özelliği var. Türkiye Cumhuriyeti gibi özgür, demokratik; sizleri bugün bira araya toplayabilecek kadar çağdaş bir ülkede yaşıyorsunuz. Bunu daha ileriye taşıyacak olan sizlersiniz. O yüzden yaşınızın kıymetini bilin eğlenmeyi bilin” diye konuştu.

“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Gerçekleştirilen Gençlik Buluşması ile ilgili konuşan CHP Bolu Lise Komisyonu Başkanı Melih Karagöz, “Gençlik için çalışmalarımıza her an devam edeceğiz. Günümüzde ders ve sınav stresiyle sosyal aktivitelerde bulunamayan genç arkadaşlarımızla birlikte sık sık bir araya gelip hem eğlenecek hem de sorunlarımızı ifade edebilmek için çalışmalar yürüteceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından liseli gençler çalınan müzikler eşliğinde gönüllerince eğlendiler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı şarkılarla kutlayan gençler eğlenceli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.