Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN 23 NİSAN GÖSTERİSİ

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN 23 NİSAN GÖSTERİSİ
Özel Nafize Baysal Kreşinde eğitim gören minik öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları birbirinden güzel gösterileri sahneleyen öğrenciler, büyüklerinden alkış aldı.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Özel Nafize Baysal Kreşi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından kutlama programı düzenlendi.

Bolu Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen kutlama törenine, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Burçin Şekar yaparken velilerin bu coşkuya ortak olmasından duyduğu memnuniyeti paylaştı.

Daha sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Okul Kurucusu Aylin Özdemir programın hazırlanmasında emeği olan çocuklara ve öğretmenlere teşekkür etti.

Katılımcılardan alkış alan gösteriye günler öncesinden hazırlanan minikler, gösterilerini sahnelerken, Güneş Grubunu Betül Özcan, Yıldız Grubunu Aysel Daday, Yumurcak Grubunu Gözde Küçükkalinci, Şirinler Grubunu ise Elif Aydın isimli öğretmenler ve çocukları temsil etti.

Velilerin coşkuyla katilim gösterdiği program alkışlar ve İstiklal Marşı’nın on kıtasının ezbere okunması duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.