Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SEYAHAT ACENTE YETKİLİLERİNE BOLU TURU

SEYAHAT ACENTE YETKİLİLERİNE BOLU TURU
Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında İstanbul'dan İlimize davet edilen Ortadoğu ve Uzakdoğu seyahat acente yetkililerine 2 günlük tanıtım turu düzenlendi.

Bolu Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, TURSAB Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurulu, Göynük ve Mudurnu Belediye Başkanlıkları ve Bolu ili turizm işletmeleri işbirliğiyle düzenlenen Bolu Tanıtım turuna İstanbul’dan 21 seyahat acente yetkilisi katıldı.

Bolu turu kapsamında ilk gün "Tarihi İpek Yolu" güzergâhında Sakin şehirler Göynük ve Mudurnu ilçelerimizin tarihi, kültürel ve turistik değerleri, ikinci gün ise Abant Gölü, Gölcük, Bolu şehir merkezi, Bolu Müzesi, Karacasu Kaplıcaları ve Hayrettin Tokadi Türbesi tanıtıldı.

Bolu pazarında bol bol yöresel ürün alışverişi de yapan katılımcılar tarafından tanıtım turu programı sonunda Vali Ahmet Ümit, makamında ziyaret edildi ve ilimizin zengin tarihi, turistik ve kültürel değerleri konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Katılımcılar düzenleyecekleri tur programlarına Bolu'yu da dahil edeceklerini belirterek memnun olarak İlimizden ayrıldı.