Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FATİH METİN’E ÖNEMLİ GÖREV

FATİH METİN’E ÖNEMLİ GÖREV
31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı olan Fatih Metin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atandı.

Özel Haber: Aslı Akış

Ekonomi Bakan Yardımcılığı görevini yürütürken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bolu Belediye Başkanı adayı gösterilen ve Ekonomi Bakan Yardımcılığı görevinden istifa eden Fatih Metin seçimin ardından Ankara’ya dönmüştü. Metin, Cumhurbaşkanı tarafından Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığına atandı.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin yardımcılığını yapacak olan Fatih Metin gazetemize yaptığı açıklamada, Bolu ve kendisi için gurur verici bir hadise olduğunun altını çizerek; “Mübarek bir günde böyle bir atamanın gerçekleşmesi benim açımdan gurur verici bir hadise. Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza ve kıymetli Bakanımıza bu takdirlerinden dolayı Bolu’ya ve şahsıma yaşatmış oldukları bu gurudan dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

18 yıldır AK Parti çatısı altında siyaset yaptığını belirten Fatih Metin; “İl Yönetim Kurulu üyeliği, İl Başkanlığı, Milletvekilli ve Bakan yardımcılığından sonra Belediye Başkan adaylığım oldu ve orada halkımız bir tercihte bulundu. Ben bu tercih sonrası yaptığım açıklamada; biz bu güne kadar devletimiz ve milletimiz sayesinde edinmiş olduğumuz tecrübeyi memleketimize, Bolumuza, ülkemiz ve devletimize faydalı olmak adına kullanmak isteriz, bu Bolu adına nasip olmadı ama ülke adına nasip oldu” diye konuştu.

“BOLU’YU EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM”

Yeni görevinde Bolu’yu en iyi şekilde temsil edeceğini ifade eden Fatih Metin; “Belediye başkanı olmaya gerek yok hizmete etmek için vatandaşımızın takdiri neticesinde de Tarım ve Orman Bakanlığı gibi Türkiye’nin çok önemli teşkilatının Bakan Yardımcısı oldum. Bundan dolayı büyük onur ve gurur duyuyorum. Rabbim utandırmasın. Bize inanan ve güvenenleri bu güne kadar olduğu gibi bunda sonrada mahcup etmemek adına gece gündüz çalışacağız. İnşallah Türkiye’nin tarım politikası ve ormancılık faaliyetlerine inanarak yeni politikalar gelişiminde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Bakanımızın liderliğinde destek olacağız. Tüm hemşerilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bu görevimde de Bolu’ya en iyi şekilde temsil etmek için gayret sarf edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.