Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ 5 BİN KİŞİYE KANDİL PİLAVI DAĞITTI

BOLU BELEDİYESİ 5 BİN KİŞİYE KANDİL PİLAVI DAĞITTI
Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Berat Kandili sebebiyle 5 bin kişilik kandil pilavı dağıtıldı. Demokrasi Meydanı’nda kurulan stantta halka kandil pilavı ikram eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, başta Bolu halkı olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Berat Kandilini kutladı.


Haber: Aslı Akış

Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her kandilde olduğu gibi Berat Kandilinde de vatandaşlara ikram edilmek üzere 5 bin kişilik kandil pilavı yapıldı.

5 bin kişilik pilav, Cuma namazı sonrası Demokrasi Meydanı’nda kurulan stantta Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Güler Mert tarafından vatandaşlara ikram edildi.

Pilav dağıtımında bir konuşma yapan Başkan Özcan, “Tüm vatandaşlarımızın Berat Kandilini kutluyorum. Kandilleri mübarek olsun. İnşallah mutlu huzurlu bir ramazan geçiririz. Biz bu Ramazan ayının Bolu’da canlı bir şekilde yaşanması için de belediye olarak elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Ben şimdiden de yaklaşan ramazan ayımızın ve akabinde gelecek ramazan bayramını da kutluyorum” şeklinde konuştu.