Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Sektörün öncü firması Prodef Asansör, müşterilerine en iyi fiyat garantisi ile kredi kartına taksit imkanı sunuyor.

Sektörün öncü firması Prodef Asansör, müşterilerine en iyi fiyat garantisi ile kredi kartına taksit imkanı sunuyor.

Sektörün öncü firması PRODEF ASANSÖR, global dünya normlarındaki kuruluşlar seviyesine gelmek ve aranan bir marka olabilmek için var güçleriyle çalışarak; uluslararası standartlar kapsamında her gün gelişen teknolojiyi aralıksız takip etmekte, müşterilerine en kaliteli ve kesintisiz hizmeti verebilmek için kendini her konuda geliştirmeye devam etmektedir.

Kalitesi referansları ile sabitlenmiş olan Prodef Asansör, aynı zamanda TOKİ partneri olması ve kamusal binalar ile çalışmalarında kazanmış olduğu başarılarının haklı gururunu taşımaktadır.

Bolu’da kurulduğu günden bu yana 600’ü aşkın asansör montajı ve revizyonu yapan Prodef Asansör, uzman kadrosuyla proje, montaj, bakım-onarım, otomasyon hizmetlerini vermeye devam etmektedir.

Prodef Asansör, insan asansörü, yürüyen yol-merdiven, engelli asansörü, yük asansörü, hidrolik asansör, sedye asansörü, makine dairesiz asansör, panoramik asansör, araç asansörü ve özel dizayn asansörü hizmetlerinde müşterilerine en iyi fiyat garantisi ile kredi kartına taksit imkanı sunuyor.