Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ARZU GÜLER KONUŞTU

ARZU GÜLER KONUŞTU
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler, 17 Nisan Çarşamba günü görevinden istifa ettiğini açıkladı. Güler; “2018 Temmuz ayında genel merkez tarafından kadın kollarının uygun görmesiyle getirildiğim AK Parti Bolu Kadın Kolları Başkanlığından 17 Nisan 2019 tarihinde istifa ettim” dedi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan geçtiğimiz günlerde Güler'in belediyede görevli olduğunu, maaş aldığını ancak ne iş yaptığını bilmediğini ulusal medyaya açıklamıştı. Güler bu açıklamanın ardından

Belediyede çalıştığı iddiasını doğrulayarak işinden istifa ettiğini söylemişti.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Bolu İl Teşkilatına verilen talimatla görevinden alındığı iddialarına ise Arzu Güler tarafından açıklık getirildi.

Güler, Köroğlu Gazetesine yazılı olarak yaptığı açıklamada; “2012 yılında AK Parti Kadın kollarında gönüllü olarak çalışmaya başladım. 2014 yerel seçimlerinde, 2015 Haziran ve Kasım aylarındaki genel seçimler ve 2018 genel seçimlerinde özveriyle çalıştım. 2018 Mayıs ayında İş-Kur destekli bir proje olan yaşlılara yardım ve ihtiyaç sahiplerini belirleme kapsamında 5 kişi işçi olarak işe başladık.

2018 Kasım ayında İş-Kur projesi bitti ve bu proje kapsamında işe başlayan kişilerle beraber dönemin belediye başkanı ve yöneticilerinin uygun görmesiyle “Tabiatın Kalbi Bolu” şirketinde işçi olarak asgari ücretle işimize devam ettik. Yerel seçimin son zamanlarında bağlı olduğum birim müdürümün bilgisi dâhilinde Cumhur İttifakının seçim çalışmalarına katıldım.” ifadelerine yer verdi.

“BANKAMATİK MEMURLUĞU YAPMADIM”

Güler, iddia edildiği gibi bankamatik memurluğu yapmadığını ifade ederek, “Belediye başkanının iddia ettiği gibi bankamatik memurluğu yapmadım. Ayrıca zimmetine para geçirmiş söylemini kabul etmiyorum. Belediyede çalışan kişiyi, belediye başkanının bulamayıp ulusal gazetelere röportaj vermesi ne kadar doğrudur bilmiyorum. Hakkımda çıkan asılsız iddia ve iftiralardan dolayı 15 Nisan 2019’da belediye şirketindeki işimden istifa ettim.

“KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI’NDAN İSTİFA ETTİM”

2018 Temmuz ayında genel merkez tarafından kadın kollarının uygun görmesiyle getirildiğim AK Parti Bolu Kadın Kolları Başkanlığından 17 Nisan 2019 tarihinde istifa ettim.

Üyesi olmaktan şeref duyduğum AK Partimin bir parçası olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile beraber yol yürümeye devam edeceğim. Bütün AK Partili kardeşlerime Bolulu hemşerilerimizle Bolu’ya hizmet noktasında ilk günkü heyecanla çalışmaya devam edeceğimi ifade ediyor, en samimi duygularımla aziz Bolulu hemşerilerime selamlarımız sunuyorum” diye konuştu.