Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KOM ŞUBE MÜDÜRÜ VE ALBAY İLE 3 KİŞİ TUTUKLANDI

KOM ŞUBE MÜDÜRÜ VE ALBAY İLE 3 KİŞİ TUTUKLANDI
Bolu'nun, Mudurnu ilçesinde 2 TIR'la getirdikleri iş makineleri ile kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 14 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbarat çalışması sonucu Mudurnu ilçesine bağlı Güney Felakettin Köyü'nde kaçak kazı yapıldığı bilgisine ulaştı. Jandarma ekipleri, bölgeye operasyon düzenledi. Operasyonda, 2 TIR üzerinde getirdikleri iş makineleri ile kaçak kazı yapan 14 şüpheli suçüstü yakalandı. Şüpheliler Bolu İl Jandarma Komutanlığı'na getirildi. Kazıda kullanıldığı tespit edilen iş makineleri ve TIR'lar ile çeşitli malzemelere el konuldu.

Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 6'sı savcılık işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, H.S.Ç, K.Y, M.K, F.E, H.A.K, H.K, H.K. ve S.Ö. tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi.

KOM ŞUBE MÜDÜRÜ VE ALBAY İLE 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde jandarmanın düzenlediği define operasyonunda tutuklanan 5 kişi arasında Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü M.K, Ankara Jandarma İstihbarat Komutanlığı'nda görevli Albay K.Y.nin   bulunduğu öğrenildi. Tutuklanan diğer kişiler ise H.K, F. E ve H. S. Ç olduğu belirtildi.