Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“VATANDAŞIN İRADESİNDEN GÜÇLÜ BAŞKA BİR İRADE YOK”

“VATANDAŞIN İRADESİNDEN GÜÇLÜ BAŞKA BİR İRADE YOK”
31 Mart Mahalli ve Yerel Seçimlerinde Ak Parti’den Karacasu Belde Belediye Başkanı seçilen Celal Beydili seçim sonuçlarını değerlendirdi. Beydili; “Vatandaşın iradesinden güçlü başka bir irade yok. Buna saygı duymak lazım. İlçelerde, beldelerde sıkıntı oldu. Tanju Bey büyük bir gayret gösterdi ve büyük bir fark ile seçimi aldı” dedi.

Haber: Aslı Akış

Karacasu Belde Belediye Başkanı Celal Beydili, yerel seçimlerin ardından yeniden belediye başkanı seçilmesinde halkın teveccüh gösterdiğini belirterek, iki dönemdir çizgisini bozmadığını ve Karacasu için yakışanı yapmaya devam edeceğini söyledi.

“KARACASU HAKLINA LAYIK OLACAĞIZ”

Celal Beydili, Karacasu halkının kendisine teveccüh gösterdiğinin altını çizerek; “Karacasu belde halkı teveccüh gösterdiler tekrar yetki verdiler devam dediler. Zor bir görev çünkü ortalığın durumu belli. Oy veren vermeyen Karacasu belde halkına teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse bizde Karacasu haklına layık olacağız, biz yakışan ne ise onu yapacağız. İki, dönemdir çizgimizi bozmadık. Bundan sonra da inşallah çizgimizi bozmadan Karacasu belde halkına yakışan ne ise biz aynen görevimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“TANJU ÖZCAN BÜYÜK BİR GAYRET GÖSTERDİ FARK İLE SEÇİMİ ALDI”

Vatandaşın seçimlerde gösterdiği iradeye saygı duyulması gerektiğini söyleyen Beydili; “Vatandaşın iradesinden güçlü başka bir irade yok. Buna saygı duymak lazım. İlçelerde, beldelerde sıkıntı oldu. Tanju Bey büyük bir gayret gösterdi ve büyük bir fark ile seçimi aldı, kendisini, ekibini kutlamak lazım. Tanju Bey biliyorsunuz vekilliğimizi yaptı biliyorsunuz. Haliyle dostluğumuz, arkadaşlığımız, ikili ilişkilerimiz hiç bir zaman bozulmadı.  İnşallah bundan sonra da Tanju Bey ile yakışan ne ise onu yapacağız. Tanju Bey biliyorsunuz Karacasu’yu ve bizleri iyi tanıyor. Biz kendisini iyi tanıyoruz. Kendisinden bir zarar göremedik şu ana kadar. İnşallah çalışmamız Alaaddin Yılmaz Bey ile nasıl çalıştıysak bundan sonra da Tanju Bey ile o şekil çalışacağımı ümit ediyorum. Önümüzdeki hafta meclis üyeleri ile beraber Tanju Bey’in ziyaretine gidip kendisini tebrik edeceğiz. Gittiğimizde bazı konular konuşacağız. Tahmin ediyorum hiçbir sıkıntımız olmayacak.  Çünkü kendisi de bütün demeçlerinde kimseyi ayırmayacağına, öteleme, sınıflandırma yapmadan görev yapacağını bizzat söyledi.” diye konuştu.

“KARACASU BELDESİNDE HERKESİN BELEDİYE BAŞKANIYIM”

İki dönemdir belediye başkanlığın yaptığını vurgulayan Celal Beydili, belediye gücü nispetinde elinden geleni yapacağını ifade etti. Beydili; “ İkili ilişkiler çok önemli. Ben iki dönemdir belediye başkanıyım. Hiçbir zaman fanatik bir siyasetçiliğim olmadı. Olmaması lazım. Çünkü belediye başkanı olduktan sonra eğer o oy verdi bu vermedi derde sınıflandırmaya kalkarsa hata yapar. Bunlar kısa vadeli çalışmalar. Ben hiçbir zaman kısa vadeli düşünmedim. Her yaptığım iş uzun vadeli, ileriye dönük olması lazım. Geriye dönüp bakmam onun için Allah nasip ederse Karacasu beldesinde herkesin belediye başkanıyım. Herkese kapım, telefonum, evim açık. Vatandaş bizleri gayet iyi tanıyor biz de vatandaşı gayet iyi tanıyoruz. Belediye gücü nispetinde elimden ne geliyorsa beldemiz için yapacağız” dedi.

“KARACASU DA İŞİMİZ ÇOK”

Konuşmasının sonunda “Karacasu da işimiz çok” diyerek; “ Kış’a yakın Doğal Gaz’ı bitirdik. Tabi hala doğal gaz almayan haneler var. %95’ne doğal gaz verdik. Karacasu, Seben kaplıca güzergahı oralarda sıkıntılarımız var. O sıkıntılarda bizden değil karayollarından kaynaklanıyor. Bunlar çözülecek, çalışacağız üstüne gideceğiz. Allah nasip ederse AKSA Gaz 4. Bölge Karayolları ile protokol yapması gerekiyor. Seben kaplıca güzergahı da çözülecek. İnşallah Karacasu beldesinde geride kalıp doğal gaz alamayan vatandaşlarımızda alacaklar. Üstesinden geleceğiz, üzerine gideceğiz bunu da çözmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.