Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İYİ PARTİ’DEN BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET

İYİ PARTİ’DEN BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET
İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve parti üyeleri, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Günde ortalama 1.000 kişinin tebrik ve teşekkür için başkanlık makamında ziyaret ettiği Başkan Özcan son olarak İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve parti üyeleri ile bir araya geldi.

“HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL BİR SÜREÇ GEÇİRDİK”

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Çok yoğun bir seçim dönemi geçirdik ve hep birlikte mutlu ve huzurlu bir şekilde çalıştık. Bu çalışmamızın karşılığını da Allah nasip etti ve fazlasıyla aldık. Geçen hafta görevi aldığımızdan beri bir yandan gün içinde tebrik ziyaretlerini kabul ediyoruz ki günde 1.000 kişi geliyor ortalama, bir yandan da çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ben ziyaretiniz dolayısıyla ve destekleriniz dolayısıyla sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

“BOLU’DA İNSANLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR”

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ise ziyarette gerçekleştirdiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Seçim çalışmaları boyunca hep birlikte uyumlu, güzel ve örnek bir çalışma ortamı sergiledik ve hiçbir olumsuzluk görmedim. Bu sebeple çalışma arkadaşlarım adına çok çok mutluyum. Tabi bu çalışmanın sonucunu da 31 Mart akşamı çok erken saatlerde gördük. Şu anda her şey çok güzel, her insanın yüzü gülüyor, insanlar mutlu. İnşallah Bolumuz için her şey daha da güzel olacak. Ben Tanju Başkanımızın geldiği görevi layıkıyla yapacağına eminim. Biz her zaman kendisinin yanındayız ve kendisine başarılar diliyoruz” dedi.