Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“EL ELE VERİP BOLUMUZU ÇOK DAHA GÜZEL NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ”

“EL ELE VERİP BOLUMUZU ÇOK DAHA GÜZEL NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ”
Bolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhan Çalışkan ve dernek yönetimi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a tebrik ziyaretinde bulundu.


Belediye Başkanı Tanju Özcan, muhtarlara yeni dönemde en yakın mesai arkadaşının kendisi olacağını söyleyerek, “Sizler bir hizmet görevine seçildiniz, bizler de bir hizmet görevine seçildik. İnşallah el ele verip Bolumuzu çok daha güzel noktalara taşıyacağız.” dedi.

31 Mart’ta yapılan seçimi kazanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, Bolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği tebrik ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Tanju Özcan, Meclis Salonu’nda ağırladığı Dernek Başkanı İlhan Çalışkan ve diğer muhtarlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Özcan, muhtarların da seçim heyecanı yaşadığına dikkat çekerek, “Yeni görevlerinizde başarılar diliyoruz. Allah yolunuzu açık etsin. Sizler bir hizmet görevine seçildiniz, bizler de bir hizmet görevine seçildik. İnşallah el ele verip Bolumuzu çok daha güzel noktalara taşıyacağız.” dedi.

“EN YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞIMIZ MUHTARLAR OLACAK”

Muhtarların en yakın mesai arkadaşının kendisi olacağını belirten Özcan, “Beni yıllardır çoğunuz yakından tanıyorsunuz. Her zaman istişareye açık olacağımızı, her zaman görüşeceğimizi, danışacağımızı ifade etmiştik. Bizden önceki dönemde görev yapan Belediye Başkanlarımızdan da azami katkı göreceğimizi ifade etmiştim. Onların her konuda düşüncelerini, uyarılarını almaya devam edeceğiz. Benim bir kompleksim yok. Eski Belediye Başkanımız gelip beni bir hatamdan dolayı rahat bir şekilde uyarabilir. Benim için sorun yok. Sizler ustasınız. İnşallah muhtarlarımızın da en yakın çalışma arkadaşı biz olacağız. Bizim de en yakın çalışma arkadaşımız muhtarlar olacak. Hiçbir ayrım yapmadan hepinizle yakın ilişkimizi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

GÖREN: “BAŞKANIMA HER TÜRLÜ KONUDA YARDIMCI OLACAĞIMI BEYAN EDİYORUM”

Bolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği ziyaretinde bir konuşma yapan Eski Belediye Başkanı Necdet Gören ise; “Ben yeni seçilen muhtarlarımıza görev süreleri boyunca başarı diliyorum. Kendilerini tebrik ediyorum. Muhtarlık ile Belediye aşağı yukarı aynı işleri, aynı görevi yapıyor. Belediye’nin görevi de insan yaşamını kolaylaştırmak. Muhtarların görevi de kendi muhitlerinde insanları mutlu edebilmek için gerekli girişimleri yapmak. Ben hepinizi kutluyorum. Sizlerin huzurunda Başkanıma her türlü konuda yardımcı olacağımı beyan ediyorum. Memleket bizim. Hepinize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

ÇALIŞKAN: “MAHALLELERİMİZ ZATEN SİZİN HİZMETİNİZDE”

Bolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhan Çalışkan da Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı kutlayarak, “Başkanım tekrar size kolaylıklar, başarılar diliyorum. Tüm arkadaşlarım adına. Biz biraz acele ettik gelmekte ama aslında ocak küllendikten sonra gelseydik daha bol sohbet ederdik. Daha güzel konuşmalarımız olurdu. Sizinle mesai arkadaşı gibi çalışacağımıza inanıyorum. Köy Muhtarlarımız da sizden her zaman yardım talep edebilirler. Sizin de, gücünüz nispetinde, onlara yardım edeceğinize inanıyorum. Mahallelerimiz zaten sizin hizmetinizde.” dedi.