Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“4 GOLLE GALİP GELDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUM”

“4 GOLLE GALİP GELDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUM”
Boluspor, Spor Toto 1.ligin 28.haftasında kendi sahasında Kardemir Karabükspor’u 4-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Orhan Kaynak ve Kardemir Karabükspor teknik direktörü İlhan Özer açıklamalarda bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“SÖYLENECEK ÇOK FAZLA BİR ŞEY YOK”

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Orhan Kaynak 4 golle galip geldikleri için mutlu olduklarını kaydederek şunları dile getirdi: “Karabük herkes kazanıyor ama 2 tane maçta da berabere kalmış, can yakmış bir takım. Sonuçta genç bir takım. Futbola sayı adına, rakibe saygı adına maçın başında ciddi aldığımız, ilk yarıda da attığımız 4 golle galip geldiğimiz için mutluyum. Söylenecek çok fazla bir şey yok. İnşallah önümüzdeki hafta Denizli deplasmanına bugünden hazırlanmaya başlayacağız.”

“BOLUSPOR’U TEBRİK EDİYORUZ”

Kardemir Karabükspor teknik direktörü İlhan Özer ise ikinci maçı çevirebilmek adına olumlu işler yaptıklarının altınız çizerek şöyle konuştu : “Boluspor’u tebrik ediyoruz. Boluspor zaten fiziksel olarak bizim takımdan daha etkili bir takım. Bunun da farkındayım. Sadece handikapımız Salı günü içerde bir maç oynamıştık. O maçta iyi veriler geldi bize ama korkumuz 3 gün sonra oynayacağımız maçtaydı. Genç arkadaşlar top bizdeyken tercih hatalarından merkeze oynadığımız baskıda kullanamadığımız toplar var. 3.dakikada golü yedik. Moral-motivasyonda kalmadı. Ama ikinci yarı maçın 0-0 olduğunu daha cesaretli oynamamız gerektiğini anlattık. Zaten bunu hafta içi çalışıyoruz. Ellerinden geleni yaptılar. Artık bu süreçte çocukların gelişimini tamamlamak için bu noktada mücadele edeceğiz.”