Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÇAĞLAR VE EFE MAZBATALARINI ALDI

ÇAĞLAR VE EFE MAZBATALARINI ALDI
Bolu'nun Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerinin belediye başkanları mazbatalarını alarak göreve başladı. Yeniçağa ilçesinde belediye başkanı seçilen Recayi Çağlar, Gerede Adliyesine giderek ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı.


Daha sonra ilçeye dönen Çağlar, yeniden görevine başladı.

Çağlar, yaptığı açıklamada yüzde 67'lik bir oranla ikinci defa belediye başkanı seçildiğini belirterek, kendisine oy veren ilçe sakinlerine teşekkür etti.

İlçede görev yaptığı 5 yıl boyunca yorulmadan hizmet ettiğini belirten Çağlar, "Bundan sonra da Yeniçağa ilçemize seçim vaatlerimizde bulunduğumuz hizmetleri yapmak için tüm gayretimle çalışacağım. Yeniçağa halkı hizmetin en iyisine layık. Onlar beni ödüllendirdi. Halkıma minnettarım." diye konuştu.

Dörtdivan Belediye Başkanı Efe mazbatasını aldı

Öte yandan Dörtdivan ilçesinde bağımsız aday olarak belediye başkanı seçilen Hamza Efe de mazbatasını ilçe seçim kurulundan aldı.

Mazbatasını aldıktan sonra Dörtdivan Belediyesine gelen Efe, belediye başkanlığı görevini mevcut başkan Hasan Uzunoğlu'ndan teslim aldı.

Efe, yaptığı açıklamada, seçim sonuçlarının Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Bu kardeşiniz ise ateşten bir gömleği giymiş. İlçe halkımız tarafından bu emanet bize tebliğ edilmiştir. Bundan sonra biz sadece bize oy verenlerin değil bütün Dörtdivan halkının gönüllerine girmeye talibiz. Herkesin başkanı olarak bize tevdi edilen bu kutsal görevi hakkıyla yerine getirmeye çalışacağız." dedi.