Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"GAYEMİZ YENİ BİR BOLU YENİ BİR TÜRKİYE"

31 Mart Yerel Seçimleri Saadet Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Turan Kılınç, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı tebrik etti. Kılınç; “Bolu'da seçimi kazanan millet ittifakının adayı Tanju Özcan beyi tebrik ediyor, millet adına başarılı bir hizmet yürütmesini temenni ediyorum” dedi.

Haber: Aslı Akış

Partisinin il binasında basın açıklaması yapan Turan Kılınç, Saadet Partisi olarak seçimlerin bir hizmet yarışı olduğunu ve geride kaldığını söyledi. Milletin tercihini yaptığını çıkan sonuca saygı duyulması gerektiğini ifade etti.

“ÖNEMLİ SİYASİ MİSYON ÜSTLENDİK”

Turan Kılınç, Saadet Partisi olarak 24 Haziran ve 31 Mart seçimlerinde ülke adına önemli bir siyasi misyon üstlendiklerini belirterek mevcut iktidarı eleştirdi. Kılınç; “Saadet Partisi olarak 24 Haziran ve 31 Mart seçimlerinde ülkemiz adına çok önemli bir siyasi misyon üstlenmiş bulunmaktayız. Ayrıştırmadan uzak, şartlar ve taraflar kim olursa olsun adalet kavramını siyaset ikliminin merkezine oturtan, yönetim şeklindeki kuvvetler ayrılığını olmazsa olmazlar arasında gören, borç alarak değil üreterek kalkınmayı önceleyen, ülkenin sorunlarını farklı renk ve fikirlerde de olsak; ancak doğru bir dille konuşarak çözeceğine inancındaki ısrarıyla Türkiye siyasetinin gündemine oturmuştur. Her ne kadar bu siyaset fikri ve manifestosu oy olarak karşılığını bulmasa da milletimizin zihninde karşılığını bulmuştur.

“İKTİDARIN EDİNDİĞİ GÜÇ OYLARINI TUTMA NOKTASINDA ETKİLİ”

31 mart seçimlerine gelecek olursak öncelikle Bolu'da mevcut iktidarın 3 dönemdir Belediyeyi kazanıyor olması, ülke siyasetindeki edindiği güç, ellerindeki gücü vatandaşı korku ve baskı altında tutmak için kullanmaları, biz gidersek kaos olur, biz gidersek işten çıkartırlar, biz gidersek özellikle muhafazakar kesimin kazanımları gider yönündeki telkin ve baskıları her gün bir bakanını Bolu'ya getirerek bunu pekiştirme yönündeki gayretleri kendi oylarını yerinde tutma noktasında etkili olmuştur.

Uzun zamandır muhalefetin iktidar olamayışı, bu seçimlerde muhalif düşünen vatandaşların artık bunlardan kurtulalım da kim gelirse gelsin beklentileri ve geçmiş dönemlerde aldıkları oyla kıyaslanarak bu seçimlerde millet ittifakının adayı Tanju bey lehine bir kamuoyuna dönüşmüştür” ifadelerini kullandı.

“VATANDAŞIMIZIN GÖNLÜNÜ KAZANDIK”

2 aylık bir seçim çalışması yaptıklarını fakat seçimi kazanacak oy alamadıklarının altını çizen Kılınç; “Saadet Partisi olarak sahaya diğer adaylardan 2 ay kadar geç çıkmamız, devletten hiç bir destek almadan teşkilat mensuplarımızın kendi gayretleriyle 2 aylık bir seçim süreci içerisinde “Üreten ve Adil Paylaşan Bir Bolu Hikayesi” olan başkan adayı olarak vatandaşımızın gönlünü kazandık ama ilk baştan itibaren cumhur ittifakı ve millet ittifakı arasında başlayan seçim yarışını saadet partisi adına seçimi kazanacak oya dönüştüremedik” diye konuştu.

“GAYEMİZ BARIŞ VE KARDEŞLİK ORTAMI”

31 Mart yerel seçim çalışmalarında kendilerini üzen durum olduğunu ifade ederek; “Bütün bu çalışmaları yürütürken bizi en çok üzen durum ise başta Cumhurbaşkanı olmak üzere bakanların ve üst düzey AK Parti yöneticilerinin Saadet Partisi hakkında uydurdukları yalanlar, terörle bizi yanyana göstermeye çalışmaları, bütün medya organlarında Saadet partisinin üzerine kin ve nefret kusmaları maalesef siyasal olarak karşılığını buldu. Seçimlerde Saadet Partisi oyunu %100 artırsa da topluma hizmet etme noktasında hedeflediği noktaya ulaşamamıştır.

Bütün bu yalan ve iftiralara karşı Saadet partisi olarak kardeşlik hukukumuzu bozacak, ayrıştırıcı bir üslupla da bir cevap vermedik; çünkü bizim gayemiz; kin ve nefret tohumu ekmek değil barış ve kardeşlik ortamı oluşturmaktır. Bizim gayemiz kendi kendine yeten bir ülke kurmaktır. Bizim gayemiz; bir arada adalet ve kardeşlik içinde yaşayan milli ve manevi değerlerine bağlı yeni bir Bolu, yeni bir Türkiye ve yeni bir dünya kurmaktır” şeklinde konuştu.

TANJU ÖZCAN’IN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

Konuşmasının sonunda “Bu vesileyle bize yüreklerini açan değerli Bolu halkına çok teşekkür ediyorum” diyen Turan Kılınç; “Saadet Partisi de ben denizde aynı barış ve kardeşlik tohumunu ekmeye devam edeceğiz. Bu tohumu daha fazla yüreğe ekmeye ve yeşertmeye tüm gönüllü Bolulu kardeşlerimi davet ediyorum. Bundan sonraki süreçte Tanju beyin iyi yaptığı her işte en büyük destekçisi bizler olacağız, ama milletin aleyhine ne görürsek de yapıcı bir dille millet adına yanlıştan dönmesi için tüm gayretimizle muhalefet görevimizi yerine getireceğiz. Bir sonraki seçimde de milletimiz, doğru teşhisi koyup doğru tedaviyi uygulayacak olanın Saadet Partisi olduğunu görecek ve işi ehline teslim edecektir. Buna biz yürekten inanıyoruz ve bundan sonra daha çok çalışarak bu süreci kısa tutmaya çalışacağız. 31 Mart seçimlerinin Bolumuz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.