Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İLK AÇIKLAMALARINI KÖROĞLU TV’YE YAPTI

İLK AÇIKLAMALARINI KÖROĞLU TV’YE YAPTI
Millet İttifakı CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, 31 Mart mahalli ve idari seçimlerini kazanarak Bolu’nun yeni belediye başkanı oldu.

31 Mart mahalli ve idari seçimlerini kazanan Millet İttifakı Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan’dan ilk açıklama geldi. Köroğlu TV’de canlı yayına katılan Özcan seçimler için geçmiş olsun diyerek herkes için hayırlı olsun dileklerini iletti.

“SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM”

Özcan’ın ilk sözleri verdiği sözler ile alakalıydı. Verdiği sözleri unutmayıp arkasında duracağını söyleyen Özcan, “Önce şunu söyleyeyim, çok mutluyum. Böyle olacağını biliyordum. Anketlere ne kadar bazıları güvenmese de anketler yanılmadı. Herkese teşekkür ederim. Bolu tarihinde bir ilkim. Hem milletvekiliyim hem belediye başkanıyım. Verdiğim sözlerin arkasındayım. Yemin ederek göreve başlayıp, makamın kapısı kaldıracağım. Belediye işçilerine verdiğim sözlerin de arkasındayım. Kendime yalancı dedirtmeyeceğim. Sağlık Mahallesi’nde beklediğimizin altında bitirdik fakat tarihimizin en iyi oylarından birini aldım. Oranın sorunlarını biliyorum ve oranın sorunlarını en yakın zaman çözeceğim. Favori olarak seçimlere girdik. Farklı bir kampanya yürüttük. Diğer rakiplerimizden daha çok çalıştım. Bayrağımızı, genel başkanımızı kullanmayıp sırtımızı Bolu halkına dayadık. Bana oy atıp güvenen tüm seçmenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“BU SÖZLER BOLU’YA VERİLMİŞ SÖZLERDİR”

Seçim sürecinde Bolu’ya gelen bakanlar ve Cumhurbaşkanının sözlerinin takipçisi olacağını ifade eden Özcan, “Çok sayıda bakan da geldi. O bakanların ve Cumhurbaşkanımızın verdiği sözler var. Bunların hepsini ajandamıza kaydettik. Bu sözlerin takipçisi olacağız. Bu sözler Bolu’ya verilmiş sözlerdir. Bu sözler için çalışma yapacağız” şeklinde konuştu.

“MECLİSE İSTİFA ETMEYE GİDECEĞİM”

Meclise bu hafta içinde istifa etmeye gideceğini söyleyen Özcan, “Yarın, belediye gitmem. Ankara’daki prosedür işleyecek. Meclise istifa etmeye gideceğim. Normal süresine göre, Cuma namazı sonrası devir teslim işi olur. Çarşamba sabahı mazbatayı alıp meclise götürmek istiyorum. İzin verirlerse de teşekkür konuşması yapmak istiyorum. Hiç merak etmesinler Bolu’nun milletvekili gibi çalışmaya devam edeceğim. Bolu’nun 2 milletvekili var. Onlarda Ak Parti’nin değil Bolu’nun vekilleri” diye söyledi.

“EN ÇOK AK PARTİ İL BAŞKANINA KIRILDIM”

En çok Ak Parti İl Başkanı’nına kırıldığını söyleyen Özcan, “En çok Ak Parti İl Başkanına kırıldım. Fatih Beye de kırıldım. Onunla Cuma günü de konuştum. Ama il başkanı ile bir dostluğumuz var. Fatih Beyle 3’üncü yarışımız. Ankara’da aslında iyi bir ilişkimiz vardı. Niye bu kadar topa sert girdi anlamadım. En çok beni terör örgütü ile yan yana getirmesine kırıldım. Fatih Bey ile özel kırgınlığım yok. Biz onunla yine helalleşiriz. Fatih Beyin Ankara’da yolu açık olsun” dedi.

“LÜTFEN ABARTILI KUTLAMALAR YAPMAYALIM”

Son olarak vatandaşlardan abartılı kutlamalar yapmamasını rica eden Özcan, “Lütfen abartılı kutlamalar yapmayalım. Beni seviyorsanız gerçekten yapmayalım. Savaş değil seçim kazandık. Hepimiz Bolu’nun çocuğuyuz. Bana oy vermeyen yüzde 44’lük bir kesim var. Ben onların da belediye başkanıyım” ifadelerini kullandı.

YÜZLERCE VATANDAŞ MEYDANDA TOPLANDI

Sandıkların yüzde sekseninin açıldığı esnada ise Bolu’da kutlamalar başladı. Bolu Demokrasi Meydanı’nda toplanan vatandaşlar, Tanju Özcan’ın başkanlığını coşkulu bir şekilde kutladı. Yüzlerce vatandaşın geldiği meydana ise Köroğlu TV’deki açıklamaların ardından Tanju Özcan’da gelerek eşlik etti.