Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İŞTE BOLU’DA SEÇİMİN SONUÇLARI

İŞTE BOLU’DA SEÇİMİN SONUÇLARI
Bolu'da belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, Millet İttifakı'nın CHP adayı Tanju Özcan kazandı.


Özcan, yaptığı açıklamada, oy tasnifi sonucunda, Bolu'da başkan seçildiğini açıkladı.

Başkan seçilen Özcan yaptığı açıklamada, Bolu tarihinde bir ilk yaşandığına dikkat çekerek, "Bolulular beni hem milletvekili olarak seçti hem de belediye başkanı olarak seçti. Allah onlardan razı olsun. İnsanları mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Söz verdiğim gibi tarafsız ve herkesi kucaklayan bir belediye başkanı olacağım." şeklinde konuştu.

Kendisine CHP ve İYİ Partili seçmenlerin yanı sıra AK Parti ve MHP'li seçmenlerin de oy verdiğini dile getiren Özcan, bundan sonraki süreçte projelerini hayata geçirerek söylediklerinin arkasında duracağını kaydetti.

GEREDE

Bolu'nun Gerede ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mustafa Allar kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Mustafa Allar 6 bin 202, BBP adayı Ahmet Emin Serin 3 bin 919 oy aldı.

Allar, yaptığı açıklamada, oy tasnifi sonucunda, Gerede'de başkan seçildiğini açıkladı.

Milletin teveccühünün başının üstünde yeri olduğunu belirten Allar, "Geredeli hemşerilerimiz, bir 5 yıl daha bize bu kutsal emaneti verdi. Bundan dolayı mutluyuz. Hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

Allar'ın özgeçmişi

1966 yılında Gerede'nin Çayören Köyü'nde doğdu. Lise öğrenimini Gerede İmam Hatip Lisesi´nde bitirdi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.

1985 Yılında, servis işletmeciliği ile ticarete girerek 1996 Yılında Allar Nakliyat, Deri, İnşaat, Otomotiv ve Turizm LTD ŞTİ´yi kurdu.

2003 Yılında AK Parti 1. Olağan Gerede İlçe Kongresi'nde yönetim kurulu üyesi olarak siyasete adım attı.

2011 Yılından 01 Kasım 2013 tarihine kadar, AK Parti Gerede İlçe Başkanlığı yaptı.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Allar evli ve 3 çocuk babasıdır.

MUDURNU

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Necdet Türker kazandı.

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde belediye başkanlığını MHP adayı Necdet Türker kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Necdet Türker bin 215, AK Parti adayı Vedat Özkan 884 oy aldı.

GÖYNÜK

Bolu'nun Göynük ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Ahmet Çankaya kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Ahmet Çankaya bin 52, AK Parti adayı Kemal Kazan bin 13 oy aldı.

Bolu'nun Mengen ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP'nin Belediye Başkan adayı Turhan Bulut kazandı.

Bulut, yaptığı açıklamada, oy tasnifi sonucunda, Mengen'de başkan seçildiğini açıkladı.

Başkan seçilen Bulut, yaptığı açıklamada, 5 yıl önce halka verdiği sözleri yerine getirdiğini belirterek, "Halka vermiş olduğum güvenin karşılığını bu seçimlerde de yine farklı bir şekilde aldık. Yine bu seçimlerde verdiğimiz sözü gerçekleştireceğimize inanıyorum. Sosyal demokrat belediyelerde seçimler bittikten sonra ayrım yapmaksızın herkesin başkanı olma özelliğini taşıyacağım sözünü verdim. Bunu yine yapacağım. Benim kapım yine halkıma açık kalacak." şeklinde konuştu.

DÖRTDİVAN

Bolu'nun Dörtdivan ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, bağımsız belediye başkan adayı Hamza Efe kazandı.

Efe, yaptığı açıklamada, oy tasnifi sonucunda, Dörtdivan'da başkan seçildiğini açıkladı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Efe,  bin 50, AK Parti Adayı Hasan Uzunoğlu ise 800 oy aldı.

Başkan seçilen Uzunoğlu, yaptığı açıklamada, mücadele vererek başkan seçildiğini belirterek, "Elhamdülillah hemşerilerimizin desteği ile zafer bizim oldu. Hizmet etmek için mücadele ettik ve kazandık." dedi.

YENİÇAĞA

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Recayi Çağlar kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Recayi Çağlar bin 927, Saadet Partisi adayı Yahya Doğanay 560 oy aldı.

Çağlar, yaptığı açıklamada, oy tasnifi sonucunda Yeniçağa'da başkan seçildiğini açıkladı.

İlçede görev yaptığı 5 yıl boyunca yorulmadan hizmet ettiğini belirten Çağlar, "Görevde olduğum 5 yıl boyunca Yeniçağa halkına hizmet ettik. Herkese yakın davrandım, kibre kapılmadım. Yüzde 67,5 oyla beni ödüllendirdiler. Halkıma minnettarım. Hizmetlerin en iyilerine layık onlar." diye konuştu.

Çağlar'ın özgeçmişi

1964 yılında Yeniçağa ilçesinde doğan Recayi Çağlar, ilk ve orta öğrenimini Yeniçağa'da, lise öğrenimini Bolu'da tamamladı. 1985 yılında ticarete giren Çağlar, 1987 yılında parti yönetim kurulu üyesi olarak siyasi hayatına başladı.

1994-2009 yılları arasında Yeniçağa Belediye Meclis üyeliği görevi yapan Çağlar, 2009 yılında Bolu İl Genel Meclis üyesi seçildi. 2014 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den Belediye Başkanı seçildi.

SEBEN

Bolu'nun Seben ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Fatih Kavak kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Fatih Kavak bin 12, İYİ Parti adayı Enver Erkaykusuz 364 oy aldı.

Kavak'ın öz geçmişi

1977 yılında Seben'de dünyaya gelen Kavak, Abant İzzet Baysal Üniversitesini tamamladıktan sonra ilçede ticaretle ilgilendi.

AK Parti İlçe Başkanlığı görevini de yürüten Kavak, Seben Belediyesi Meclis Üyeliği görevini devam ettiriyor.

Kavak, açıklamada, oy tasnifi sonucunda, Seben'de başkan seçildiğini açıkladı.

Seben için çok güzel olduğunu ifade eden Kavak, "Bu başarı teşkilatımızın desteği ile oldu. Arkadaşlara teşekkür ediyorum. Seben'e hizmet etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız." diye konuştu.

KIBRISCIK

Bolu'nun Kıbrıscık ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Emin Tekemen kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Emin Tekemen 291, bağımsız aday Kemal Aktaş 274 oy aldı.

Tekemen, yaptığı açıklamada, oy tasnifi sonucunda, Kıbrıscık'ta başkan seçildiğini açıkladı.

Kendisinin değil Kıbrıscık'ın kazandığını ifade eden Tekemen, "Gerçekten çok küçük bir ilçeyiz ama Bolu'nun yıldızı olacağız. İlçemizi yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Zorlu bir süreç geçti. 4,5 aydır ayakta, vatandaşla irtibat halindeydik. En sonunda ipi göğüslemeyi de başardık. Hep projelerimizi anlattık ve kazandık." diye konuştu.

Tekemen'in öz geçmişi

Tekemen, 1956 yılında Kıbrıscık ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kıbrıscık'ta tamamlayan Tekemen, Çanakkale Erkek Öğretmen Okulundan mezun oldu. Ön lisans eğitimini bitirdikten sonra Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde öğretmenlik yapan Tekemen, 1995 yılında Kıbrıscık ilçesine geri döndü.

Kıbrıscık'ta bulunduğu dönemde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdür vekilliği görevlerini de yürüten Tekemen, 2012 yılında emekli oldu.

KARACASU

Bolu'nun Karacasu Beldesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti Belediye Başkan Adayı Celal Beydili kazandı.

Beydili, yaptığı açıklamada, oy tasnifi sonucunda, Karacasu'da başkan seçildiğini açıkladı.

Başkan seçilen Beydili, yaptığı açıklamada, "Allah belde halkım razı olsun. Bana bir kez daha teveccüh gösterdi. Tekrar bana başkanlık görevini verdi. Allah nasip ederse başkanlığı belde halkına layık şekilde yapmaya çalışacağız." dedi.

TAŞKESTİ

Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesinin belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Özcan kazandı.

Özcan, yaptığı açıklamada, oy tasnifi sonucunda, Taşkesti'de başkan seçildiğini açıkladı.

Başkan seçilen Özcan, yaptığı açıklamada, bölgenin kazandığını ifade ederek, "Taşkesti kazandı. Hayırlı uğurlu olsun. Taşkesti de bir ilk oldu. Burada daha önce başkanlık yapanlar bir daha hiç alamadı. Biz bunu yeniden yaptık." dedi.

GÖKÇESU

Bolu’nun Mengen ilçesine bağlı Gökçesu Beldesinin belediye başkanlığının kesin olmayan sonuçlarına göre, Demokrat Parti belediye başkan Adayı Vahid Aydın kazandı.