Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLULU HANIMLARIN BAŞIMI YERE EĞDİRMEYECEĞİNE İNANIYORUM”

“BOLULU HANIMLARIN BAŞIMI YERE EĞDİRMEYECEĞİNE İNANIYORUM”
AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, oyunu Salıbeyler Mahallesinde kullandı. Aydın; “Bolu’nun Cumhuriyet tarihinde ilk kadın milletvekili olarak, sahada gördüm ve hissettim; Bolulu annelerimin, ablalarımın ve kız kardeşlerimin başımı yere eğdirmeyeceğine de canı gönülden inanıyorum” dedi.


Haber: Aslı Akış

Salıbeyler Mahallesi Sosyal Tesislerinde öğle saatlerinde 1282 numaralı sandıkta oyunu kullanan Aydın, buraya oğlu ve partililer ile geldi. Aydın, oyunu kullandıktan sonra sandık görevlilerine başarılar diledi ve vatandaşlarla sohbet etti.

“NASİBE, KIYMETE İNANAN İNSANLARIZ”

Arzu Aydın, Bolulu hemşerilerine gösterdikleri tevazu ve samimiyet için teşekkür ederek; “Hamdolsun bir seçim döneminin daha sonuna geldik. Çalıştık, gayret ettik, şimdi tevekkül etme zamanı. Biz, nasibe, kıymete inanan insanlarız. Bolu özelinde, Bolu’nun geleceğini düşünen tüm hemşerilerimin akıllarıyla, gönülleriyle hareket edeceğine inanıyorum. Ancak, bunun haricinde hangi partiden olursa olsun ‘Vatan Millet Sakarya’ diyen Türkiye’nin varlık ve beka sorununa gönülden inanan, bizim vurguladığımız milli, manevi değerler üzerine hareket edeceğine gönülden inandığım Bolulu hemşerilerime bu seçim gününde sizlerin vasıtasıyla bu 4 aylık süreçte gösterdikleri tevazu, samimiyet için gönülden teşekkür ediyorum. Seçimlerin Bolumuza ve Türkiye’mize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Özelde, Bolu’nun Cumhuriyet tarihinde ilk kadın milletvekili olarak, sahada gördüm ve hissettim; Bolulu annelerimin, ablalarımın ve kız kardeşlerimin başımı yere eğdirmeyeceğine de canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.