Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FATİH METİN, OYUNU KULLANDI

FATİH METİN, OYUNU KULLANDI
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, oyunu Sağlık Mahallesi’ndeki Canip Baysal İlkokulu’nda kullandı. Oy kullanma işlemlerinin ardından ilk değerlendirmesini yapan Metin, “AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi kadroları maraton koşucusu, yüz metre koşucusu değil. Dolayısıyla 17 yıldır Türkiye’de, 15 yıldır da yerelde iktidarız. Vatandaşlarımızda da ‘İstikrar sürsün Bolu büyüsün’ sloganı ile son mesajımızı vermiştik. İnşallah vatandaşımızın da istikrara oy vereceğini ve devam diyeceğini umuyoruz” açıklamasında bulundu.


Bolu’nun yerel kalkınmadaki istikrarı ve yatırımların hız kesmeden devamı için 125 gündür çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, oyunu Sağlık Mahallesi’ndeki Canip Baysal İlkokulu’nda kullandı.  Oy kullanma işlemlerinin başlamasının ardından saat 11.30’da eşi Aynur Metin ile birlikte Canip Baysal İlkokulu’na gelen Fatih Metin, okul girişinde vatandaşların tebriklerini kabul etti. Metin, daha sonra eşiyle birlikte oyunu kullanacağı 1244 nolu sandığa giderek, kimliğini ve seçmen bilgi kâğıdını sandık görevlilerine ibraz ettikten sonra oyunu kullandı.

“CUMHUR İTTİFAKI’NA CİDDİ BİR TEVECCÜH OLACAK”

Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin oy kullanma işleminin ardından okul bahçesinde basının karşısına geçti. Gazetecilerin soruların yanıtlayan Metin, zorlu seçim maratonunun sona erdiğini belirterek, “Dört aylık seçim maratonu bugün sona eriyor. Finişe akşam kim varacak onu hep beraber göreceğiz. Ama umuyoruz ki Cumhur İttifakı’na vatandaşımızın ciddi bir teveccühü olacak. Sandıktan bu sonuç çıkacak, buna yürekten inanıyoruz.” dedi.

“VATANDAŞIMIZIN İSTİKRARA OY VERECEK”

Halkın istikrara oy vereceğine inandığını dile getiren Metin, “Asıl maraton hizmet maratonu, bizim işimiz de maraton koşmak Cumhur İttifakı olarak. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi kadroları maraton koşucusu, yüz metre koşucusu değil. Dolayısıyla 17 yıldır Türkiye’de, 15 yıldır da yerelde iktidarız. Vatandaşlarımızda da ‘İstikrar sürsün Bolu büyüsün’ sloganı ile son mesajımızı vermiştik. İnşallah vatandaşımızın da istikrara oy vereceğini ve devam diyeceğini umuyoruz. Bizde bu emaneti aldıktan sonra 5 yıl boyunca geleceğe taşıyan projeleri hayata geçirip, daha huzurlu, daha refah seviyesi yüksek bir Bolu’yu oluşturmanın gayreti içinde olacağız. Rabbim bizi milletimize karşı mahcup etsin.” diye konuştu.

“CHP’YE VATANDAŞ GEREKEN CEVABI SANDIKTA VERECEK”

Metin, CHP’yi de hedef alarak, şunları söyledi:

“Tabi bu seçimlerin bir başka önemi olarak da Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren, beka problemini ortadan kaldıran da bir karar olacağını düşünüyoruz. Son dönemde HDP’nin kuyruğuna takılmış bir CHP var. Bu CHP’ye vatandaşımız gereken cevabı sandıkta verecek. Cumhur İttifakı kadroları olarak bizde bize verilen emaneti en iyi şekilde taşıyacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Ekibimiz hazır, projelerimiz hazır, aşkımız-heyecanımız devam ediyor. Bizimkisi bir aşk hikâyesi, bu aşk hikayesine de devam edeceğiz. Seçimler Bolu’muza, ülkemize ve İslam âlemine hayırlı mübarek olsun.”

Fatih Metin’in eşi Aynur Metin’de yaptığı kısa açıklamada, seçimlerin Bolu’ya ve Türkiye’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.