Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İZZET BAYSAL MAHALLESİ MUHTAR ADAYI NURETTİN MUTLU

İZZET BAYSAL MAHALLESİ MUHTAR ADAYI NURETTİN MUTLU
İzzet Baysal Mahallesi eski yerleşenlerinden olan muhtar adayı Nurettin Mutlu, İzzet Baysal’ın adına yakışır, çağdaş, örnek bir mahalle olmak için, azalarıyla birlikte hizmet vermeye hazır. Sorunlara en hızlı şekilde çözüm üreteceğini söyleyen Nurettin Mutlu, 31 Mart yerel seçimlerinde mahalle halkının desteğini bekliyor.

İZZET BAYSAL MAHALLESİ MUHTAR ADAYI

NURETTİN MUTLU

Mahallemizin en eski yerleşenlerinden biri olan ve rahmetli eski muhtarımızın katkılarıyla Alpağut köyü ve Alpağutbey mahallesinden ayrılıp İzzet Baysal Mahallesi olduğu zamanları bilen birisi olarak, mahallemizin sorunlarını en iyi bilenlerden birisi olarak İzzet Baysal Mahallemizin adına yakışır çağdaş bir mahalle anlayışına kavuşmak amacıyla adayım.

Ben S.S Abant Birlik Koop. Kurucu üyelerinden olup hala daha idarecilik görevimi devam ettirmekteyim. Aynı zamanda Bolu Mutlu Turizm Ltd.Şti. Yön. Kurulu başkanlığı görevimi devam ettirmekteyim. 20 yıla yakın Kooperatif yöneticiliği tecrübem ve kendi işlerim ile alakalı idarecilik tecrübelerime güveniyorum. Mahallemize ekibimle beraber en güzel hizmeti vermeye hazırım ve talibim.

Mahallemizin çalışkan, yetenekli ve ihtiyaç sahibi bütün öğrencilerimize belediyemizden ve hayırsever vatandaş, esnaf kardeşlerimizden burs temin edeceğiz.

Mahalle okullarımızdaki yöneticilerimiz ile görüşüp eğitim konusunda okullarımızı ve çevresini daha başarılı hale ve daha temiz bir hale getirmeye çalışacağız.

7/24 açık telefonumuz olacak.

Belediyemiz ile uyum içerisinde çalışıp çağdaş temiz bir mahalle olacağız.

Mahallemizin Cami Derneğini genişletip, geliştirip derneğimiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza cenazesi olduğunda veya bir toplantı işi olduğunda vatandaşlarımızın giderlerini derneğimiz tarafından karşılayacağız.

Yardıma muhtaç vatandaşlarımızı belirleyip gereken yardımı ve hizmeti daha hızlı almasını sağlayacağız.

Park ve yol sorunu olan yerlerde çözümü en hızlı şekilde sağlayacağız.

Gençlerimize sportif faaliyet imkanları sağlayarak gençlerimizi kaynaştırıp kardeşlik köprülerini kuracak yatırımları mahallemize getireceğiz.

İzzet Baysal babamızın adına yakışır, çağdaş, örnek bir mahalle olmak için aza ekibim ve ben bu göreve talibiz, hazırız.