Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“MART’IN SONU BAHAR”

“MART’IN SONU BAHAR”
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Genel Meclisi birinci sıra adayı Erhan Beykoz, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde açıklamalarda bulundu. Beykoz; “Bolu’da seçim bundan 20 gün önce bitti. Büyük ihtimalle merkezde Tanju Bey’in kazanacağını düşünüyorum. Mart’ın sonu bahar” dedi.
CHP İl Genel Meclisi birinci sıra adayı Erhan Beykoz, yerel seçim sürecini değerlendirdi. Beykoz, köylerde kendilerine vatandaşların teveccüh gösterdiğini ifade etti. Ayrıca, seçimin ülkemize, hayırlı olmasını diledi.  

“CİDDİ BİR ÇALIŞMA EVRESİ GEÇİRDİK”
Beykoz, çok ciddi çalışma evresi geçirdiklerinin altını çizerek; “Benim için 7 ay diğer yerel yönetimlerin netleşmesi ile birlikte yaklaşık 4 aydır da diğer arkadaşlarımız, sizler, basın emekçileriyle çok yorulduk, çok ciddi bir çalışma evresi geçirdik. Bu çalışma süreci içinde çok güzel şeylerle karşılaştık. Bizim en son geçtiğimiz ayın 19’u itibarıyla listeler belli olduktan sonra da herkes kendi alanında çalışmaya başladı. Bilindiği üzere ben il genel meclisi birinci sıra adayı olarak çalışmalara başladım. 

“TÜRK İNSANININ MİSAFİRPERVERLİĞİNDEN SON DERECE MUTLUYUM”
Bolu’daki köylerimizin yaklaşık % 80 civarında kısmını gezdim. Gezerken, bizim vatandaşlarımızın, Türk İnsanının misafirperverliği, insanlarımızın, sıcak ilgisi, kapılarını yüreklerini açması bizim genlerimizde var olan şeylerin ortaya çıkmasından dolayı son derece mutluyum. Bu anlamda Bolu’da yaşayan, köylerde, merkezde yaşayan insanlarımızla birlikte herkese şükranlarımı sunuyorum. Havanın dengesiz oluşu, buradan elbise ile gittik, köye gittiğimizde bazen farkına da varamadan çok soğuk anlar yaşadık ama o sıcak ilgi bizdeki bütün soğuklukları götürüp yüreğimizde güneş açmasına neden oldu. İnsanımız gerçekten bu seçimi bekliyor. 

“İNSANLARIMIZ MARTIN SONUNDAKİ BAHARIN GELMESİNİ BEKLİYORLAR”
Bizim insanlarımız artık bir değişimin bir güzelliğin Martın sonundaki baharın gelmesini bekliyorlar. Bir patatesi tohumunun 4 lira olduğu bir yerde insanların acılarıyla da yoğunlaşmak zorunda kaldık. Orada insanlar tarlalarını ekmek istemiyorlar, oradaki insanlar köyden bir an evvel çıkmak istiyorlar. Biz tersine göçü tetikleyelim derken, onlar bu ekonomik sıkıntılardan dolayı da bir an evvel köyden çıkıp asgari ücretle yaşamanın hesaplarını yapıyorlar. Bu bağlamda insanları ikna etmeye çalıştık” 

“BÜTÜN HALİNDE ÇALIŞMAYI HEDEFLİYORUZ”
İl genel meclisine seçilmeleri dâhilinde yapacaklarını anlatan Beykoz; “İl Genel Meclisinde neler olabileceği konusunda da ismim açıklandığı andan itibaren çeşitli çalışmalarda bulundum. Allah nasip eder, İl Genel Meclisinde çalışmaya başladıktan sonra da orada Valilik bütün kurum müdürlüklerimiz, Kaymakamlıklar ve bütün İl Genel Meclisi Üyelerimiz. Çünkü biz oraya seçilmiş olduğumuz andan itibaren rozetlerimizi bırakacağız, halka hizmet yapmaya başlayacağız. Bütün çalışanlarla, bütün bileşenlerle Bolu’nun öncelikleri nelerse, nerede ne eksik varsa bir bütün halinde çalışmayı hedefliyoruz. Ben ve diğer meclis üyesi aday arkadaşlarımla birlikte biz bunların çok tartışmalarını da yaptık. 

“BOLU’NUN YARINLARI İÇİN NE YAPABİLİRİZİ KONUŞTUK”
Köyler arası ya da bir başka yerde cenazeye giderken haliyle meclis üyesi arkadaşlarımızla gittik. Bunları sık sık konuştuk. Ne yapabiliriz, ne edebiliriz. Burası için, Bolu için, Bolu’nun yarınları için, ülke için, ülkenin yarınları için neler yapabiliriz. Bizim kurumlarımızdaki insanları nasıl harekete geçirebiliriz. Teknik, insanlarımızı nasıl sahaya sürebiliriz. Birçok bilim insanımız var. 4-5 yıl eğitim almış, gidip onun ben bir kurumda körelmesini istemiyorum. Bir de evrak memuru olmasını istemiyorum. Evrakı imzalayacaksa tarlada da imzalayabilir, bahçede de imzalayabilir. Ya da bir inşaatın başında da imzalayabilir. Biz bunlarla bütünleşip Bolu’nun yarınlarına bir imza atmak adına çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. 

“BOLU’DA SEÇİM BUNDAN 20 GÜN ÖNCE BİTTİ”
Bolu’da bundan yaklaşık 20 gün önce seçim bitti. Bana göre Bolu’da seçim bitti. % 95 ile % 98 arası vatandaşlarımız kararlarını verdi. Büyük ihtimalle merkezde Tanju Bey’in kazanacağını düşünüyorum. Bu köylerde de var. İl Genel Meclisinde de en az 3 üye çıkaracağımızı düşünüyorum. 4.üyeyi çıkarabilmemiz için bizim Saadet Partisinin, İYİ Partinin ve Milliyetçi Hareket Partisinin alacağı oylarla doğru orantılı olacağını düşünüyorum. Yoksa ki bence Bolu’da seçim bundan 20 gün önce bitti. Ben bu seçimin ülkemize, bütün yurttaşlarımıza, ülkenin yarınlarına ve bütün bileşenlerin tamamına hayırlı olmasını istiyorum. İnşallah çok çok daha güzel bir Türkiye’de buluşmak dileğiyle. Mart’ın sonu bahar” şeklinde konuştu.