Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

METİN: “BOLU 2023 YILINDA YILDIZ GİBİ PARLAYACAK”

METİN: “BOLU 2023 YILINDA YILDIZ GİBİ PARLAYACAK”
Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, demokrasi meydanında A Haber canlı yayınına katıldı.


Etrafını saran vatandaşlarla sohbet eden Metin, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yılı olan 2023'ü önemsediklerini belirterek, "Bolu'yu 2023'e çok daha güzel bir şekilde taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Bunun için istikrar lazım, hükümet desteğinin olması lazım. Ancak devamlı hükümetin projelerine engel olan bir yapı ile yol yürünür mü? Kesinlikle yürünmez." Dedi. Vatandaşlar da CHP'li Özcan'ın pazaryeri tünelinin yapılmasını engellemesini hatırlatıp, "Onlar konuşur, AK Parti yapar" sözleriyle Metin'e destek dileklerini ilettiler.

Tarihi seçimlere az bir süre kala Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin,  A Haber'in canlı yayın konuğu oldu. Bolu Belediyesi önünden yapılan canlı yayında Fatih Metin, Bolu'ya dair projelerini, hedeflerini anlattı ve soruları yanıtladı. Metin, daha sonra etrafını saran vatandaşlarla sohbet etti.

"BOLU'YU 2023'E TAŞIMANIN GAYRETİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ"
Metin, Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlarla sohbetinde, Boluluların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı mükemmel bir şekilde karşıladığını belirterek teşekkürlerini sundu. Metin, millete hizmet etmenin görevleri olduğunu belirterek, "Görevimiz. İnşallah daha iyi olacağız. Şuanda Allah nasip eder ve seçilirsek 2024 yılına kadar görevdeyiz. 2023 yılı Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılı. O nedenle bunu önemsiyoruz. Allah nasip ederse Bolu'yu 2023'e çok daha güzel bir şekilde taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Bunun için istikrar lazım, hükümet desteğinin olması lazım. Büyük projelerimiz var. Bunları gerçekleştirmemiz için hükümetimizin yanımızda olması lazım." dedi. 

"DEVAMLI HÜKÜMETİN PROJELERİNE ENGEL OLAN BİR YAPI İLE YOL YÜRÜNÜR MÜ?"
Hükümetin her zaman Bolu'nun yanında olduğunu vurgulayan Metin, "Ancak devamlı hükümeti eleştiren, devamlı hükümetin projelerine engel olan bir yapı ile yol yürünür mü? Kesinlikle yürünmez. Dolayısıyla önümüzün açık olması lazım, Türkiye'mizin ve Bolu'muzun 2023 hedeflerine çok daha hızlı koşmamız lazım." diye konuştu.

"2023 HEDEFLERİNE BİRLİKTE KOŞACAĞIZ"
Fatih Metin, "Büyük işler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Rabbim bizi size layık eylesin. 2023 hedeflerine birlikte koşacağız. Allah'ın izniyle Bolu 2023 yılında yıldız gibi parlayacak. Katma değeri yükselen, istihdamı artan, daha refah içerisinde yaşadığımız bir il olacak. 4 aydır sahadayım, sizlerin bu sevgisi omuzlarımızdaki yükü daha da arttırıyor. Bu desteğinizi seçimlerden sonra da sürdürün. Doğru yapılanı destekleyeceksiniz yanlış yapılanlarda da belediyeye gelecek ve 'Başkan bak şunu yanlış yaptın' diyeceksiniz ve bizde onu düzelteceğiz." karşılığı verdi.

"HİZMETLERİ DAHA DA ARTTIRACAĞIZ"
Metin, "Hizmetleri daha da arttıracağız. Sevgi çatısı adını verdiğimiz projemiz ile ısınma, barınma, yiyecek, içecek, eğitim ve sağlık giderlerini karşılayamayan tüm vatandaşlarımıza biz sahip çıkacağız.” diye konuştu