Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İZZET BAYSAL MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ERKAN MUTLU; “HAYALLERİNİZİ BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRELİM”

İZZET BAYSAL MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ERKAN MUTLU; “HAYALLERİNİZİ BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRELİM”
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. İzzet Baysal Mahallesi Muhtarı olabilmek için azalarıyla birlikte kapı kapı gezen Erkan Mutlu, mahalle halkının desteğini bekliyor. Büyüdüğü ve yaşadığı mahallesinde sıkıntıları çok iyi bildiğini söyleyen Erkan Mutlu, İzzet Baysal Mahallesi’ni Bolu’nun örnek mahallesi yapmayı hedefliyor.

1985 yılından bu yana İzzet Baysal Mahallesi’nde yaşayan Erkan Mutlu, şimdi yaşadığı ve sıkıntılarını bildiği mahallesine muhtar olabilmek için çalışıyor. İzzet Baysal Mahallesi’nde birçok eksik olduğunu görerek yola çıkan ve “Yaşadığım mahalleme hizmet etmek istiyorum” diyen Erkan Mutlu, 1 Nisan itibarıyla muhtar olması halinde İzzet Baysal Mahallesi’nin Bolu’nun incisi haline geleceğini ifade etti.

ERKAN MUTLU KİMDİR?

11 Temmuz 1978 yılında Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde dünyaya geldi. Evli ve Behiye Baysal İlköğretim Okulunun servisini çeken Yunus Mutlu’nun oğlu. Eğitim hayatını Bolu’da tamamladı. Bolu İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi mezunu. 2004-2007 yılları arasında Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ve İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şirket sorumlusu, 2007-2009 yılları arasında Arçelik A.Ş. “ISS” Proje Bölge Müdürü, 2012-2014 yılları arasında Hıghway Ulaşım Direktörü, 2016 yılında Kaynaşlı Yeniyurt İlköğretim Okulunda ücretli öğretmenlik, 2018 yılında özel bir firmada güvenlik müdürlüğü görevlerinde bulundu. İş hayatı sürecinde almış olduğu eğitim ve seminerlerle birlikte edindiği tecrübelerini birleştirerek, 1985 yılından bu yana ikamet ettiği İzzet Baysal Mahallesinde, hangi hizmetin nereye yapılacağını en iyi bilen muhtar adayı olarak mahalle halkının huzuruna çıktı.      

“İZZET BAYSAL MAHALLESİ BOLU’NUN İNCİSİ OLACAK”

Ekibiyle birlikte İzzet Baysal Mahallesi’nin eksiklerini çok iyi bildiğini belirten Erkan Mutlu, önemli projeleri ile ilgili şu bilgileri verdi; “Mahalle halkımız 24 saat arayabilecekleri bir muhtarları olacaklarını bilsinler. Mahalle halkımızdan şimdiden gerekli sevgi saygıyı görüyorum ve teşekkür ediyorum. Bu doğrultuda seçilmemiz halinde ilk olarak Mahallemize bir muhtarlık ofisi kazandıracağız. WhatsApp ve Massenger uygulamalarıyla vatandaşımızın bize ulaşımını kolaylaştıracağız. Sosyal medya üzerinden vatandaşımız çalışmalarımızı yakından takip ederek, istek ve şikayetlerini de bildirebilecek. Mahallemize kazandırılacak sosyal tesis ile toplantı, mevlit, kına, nişan, sünnet gibi organizasyonlar rahatlıkla yapılabilecek. Mahallemize kalıcı bir sağlık ocağı binası kazandıracağız. Ayrıca 112 Acil Servis Merkezi’nin mahallemize kurulması için ön çalışmamızı yaptık, sözümüzü aldık. Önemli projelerimizden birisi de mahallemizi kamera sistemleri ile donatacak olmamız. Mahallemizin doğu bölgesine bir cami kazandıracağız. Bunun yeri ile ilgili girişimlerimizi de yaptık. Aynı zamanda mahallemizdeki park sayısını artırmaya ve büyük parklar yapılmasına yönelik çalışmalarımızda mevcut. Mahallemizde yaşayan ihtiyaç sahibi öğrenci ve aileler tespit edilerek ihtiyaçlarının karşılanması sağlanacak. Mahalle halkımız için hem il içinde hem de il dışında kültürel geziler de düzenlenecek. Mahallemizdeki yollarda sorunlar giderilecek, eksik olan tabelalar değiştirilecek. Yine mahallemizde bulunan ana otobüs durakları akıllı otobüs duraklarına çevrilecek. Yerini de tespit ettiğimiz Pazar yeri projesini de en kıska sürede gerçekleştireceğiz. En önemlisi de mahallemize ait bir kültür, spor ve gençlik merkezinin kurulabilmesi için büyük mesai harcayacağız. Ayrıca şuan Bolu Belediyemizin mahallemiz adına yapmayı planladığı çalışmaların takibini de hep birlikte yapacağız” diye konuştu.         

“GELİN BİRLİKTE BAŞARALIM”

Son olarak Pazar günü gerçekleşecek seçimler öncesi Mahalle halkına seslenen Erkan Mutlu şunları dile getirdi; “Çağdaş ve kültür seviyesi çok yüksek olan bir mahallemiz var. Biz çalışmalarımızı bu doğrultuda yaparken, eksiklerin de tespitini yaptık. Sizlere sunmuş olduğumuz projelerimizle birlikte mahallemiz Bolu'da çok farklı bir kimliğe bürünecek, tercih edilebilir ve örnek bir mahalle pozisyonuna gelecektir. Mahallemiz adına en iyisini yapacağımı çok iyi biliyorum. Bu doğrultuda sizlerden sonsuz desteklerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”