Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR, DÜZCE’DE FUTBOL OKULU AÇTI

BOLUSPOR, DÜZCE’DE FUTBOL OKULU AÇTI
Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, ilk kez Bolu dışında açılan Boluspor Futbol Okulu açılışını Düzce'de gerçekleştirdi.


Açılışta konuşan Başkan Necip Çarıkcı "1965 yılında kurulan Bolusporumuz’un Düzce’de futbol okulu açılışını Boluspor Yönetim Kurulu Başkanı olarak yapmaktan büyük memnuniyet duymaktayım. Burada temelleri atılacak sporcularımızın başarıya ulaşacağına yürekten inanmaktayım. ifadelerini kullandı.

"BÖLGENİN EN İYİ ALTYAPISINA SAHİBİZ DİYEBİLİRİZ"

Boluspor Gençlik Geliştirme Merkezi hakkında bilgi veren Çarıkcı "Kulüp Başkanlığını yaptığım Boluspor’dan biraz bahsedecek olursam, belki de bölgenin en iyi alt yapılarına sahip kulübü diyebiliriz. Boluspor Gençlik Geliştirme Merkezimizde 8 takım bulunmaktadır.U21’den U12’ye kadar oluşan takımlarımızda gelecekte Boluspor’a ve Türk Futboluna katkıda bulunabilecek yetenekte toplam 200 lisanslı sporcumuz vardır. Sporcularımızın çoğunluğu Boluspor Futbol Okulumuzdan başlayıp planlı çalışmalar neticesinde müsabakalara katılacak seviyeye getirilmektedir. Altyapı tesislerimizde, Scout ekibimizin izleyerek tespit ettiği 48 lisanslı sporcumuz konaklamaktadır. Bu sporcularımıza konaklaması dışında yemek, okul servisi ve aktivite merkezi gibi olanaklar sağlanmaktadır." şeklinde konuştu.

"U21 ve U19 TAKIMLARIMIZ LİDER"

"U21 1. Liginde mücadele eden gençlerimiz, daha önceki sezonlarda birçok kez şampiyonluk yaşamış olup, bugün itibariyle averaj ile 2’nci sırada bulunmaktadır. Şampiyonluğun en büyük adayıdır. Spor Toto Gelişim Ligi’nde mücadele eden Elit U19 Takımımız ise Altınordu Futbol Kulübü’nün 2 puan üstünde ligin lideri konumundadır. "

"EMRE KILINÇ A MİLLİ TAKIM'DA"

"Daha önce Boluspor Altyapısından yetişen ve uzun yıllar Boluspor’da oynadıktan sonra Türk Futboluna kazandırılan Emre Kılınç Sivasspor, Umut Meraş ise Bursaspor’da başarılı bir şekilde bizleri temsil etmektedir. Aynı zamanda daha önce alt yaş kategorilerinde birçok kez Milli Formayı giymişlerdir. Emre Kılınç, bugün A Milli Takım seviyesine kadar yükselmiştir. Bu da bizi gururlandırmaktadır."

Musa Kalkan, Mustafa Yavuz Birinci ve Ömer Özen yönetiminde açılan Düzce Boluspor Futbol Okulu'nda kırmızı beyazlıların eski futbolcularından Bülent Yılmaz, Harun Salih Albayrak, Oğuzhan Karadoğan ise antrenör olarak görev yapacak.