Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLU’NUN GELECEĞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE İNŞA EDECEĞİZ”

“BOLU’NUN GELECEĞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE İNŞA EDECEĞİZ”
Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Karacaağaç Mahallesi sakinleriyle buluştu. Mahalle halkına projelerini anlatan Metin, Bolu’nun geleceğini en iyi şekilde inşa edeceklerini söyledi.


Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, seçim çalışmaları kapsamında lehine adaylıktan çekilen MHP’li İbrahim Doğan ve Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül ile birlikte Karacaağaç Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarla buluştu.  Fatih Metin, mahalle sosyal tesisini dolduran Karacaağaç sakinlerine Bolu’ya değer katan projelerini anlatarak, desteklerini istedi. 

Bolu’nun geleceğine yön verecek projelerini toplumun farklı kesimleri ile yaptığı istişarelere göre şekillendirdiğini açıklayan Metin, “Şuanda sizlere arz edeceğimiz projelerimizle Bolu’nun geleceğini en iyi şekilde inşa etmek istiyoruz. Bolu’yu en güzel şekilde güzel yarınlara taşımak istiyoruz. Çoluğumuzun çocuğumuzun geleceğini aydınlatmak, Bolu'nun refah düzeyi yüksek bir il olmasını istiyoruz.” ifadesini kullandı.