Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU HALKINA TEŞEKKÜR ETTİLER

BOLU HALKINA TEŞEKKÜR ETTİLER
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve Cumhur İttifakı Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, bir basın toplantısı düzenleyerek Bolu halkına mitinge katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen miting sonrasında AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Cumhurbaşkanımızı kucaklayan alanı dolduran herkese kucak dolusu selamlarımı iletiyorum. 31 Mart Pazar günü seçimlerin nasıl ve ne olacağının mesajının çok net bir şekilde Bolu o fotoğraflarla verdi” dedi.

Cumhur İttifakı Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, “Bolu reisini coşkuyla, sevgiyle, muhabbetle, heyecanla ve aşkla karşıladı. O meydanı dolduran kalabalığın coşkusu aslında 31 Mart’ın habercisi oldu. Cumhurbaşkanımızın da o coşkuya karşılık vermiş olduğu müjdeler de bunun tacı oldu” diye konuştu.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve Cumhur İttifakı Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde gerçekleştirdiği mitin sonrasında açıklamalarda bulundu.

“BOLU SİYASİ TARİHİNİN EN BÜYÜK MİTİNGİNİ YAPTIK”
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay 120 günlük süre içerisinde mahalle mahalle, sokak sokak bir yolculuk yaptıklarını belirterek; “ Cumhurbaşkanımız 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Bolumuza teşrif ettiler. Bolu siyasi tarihinin en büyük, en kalabalık mitingini yaptık. Bakanlarla birlikte başlayıp finali Cumhurbaşkanımız ile yaptığımız süreçte AK Parti teşkilatları olarak herkese teşekkür ediyorum. 

“CUMHURBAŞKANIMIZI ÖZLEMİŞTİK”
Cumhurbaşkanımızı özlemiştik. Sahneye çıktığım zaman arkayı görmedim, göremedim. Bir duygu seli, muhabbet, sevgi, aşk vardı. O meydanı dolduran tüm Bolulu hemşerilerimizin hepsine teşekkür ediyorum. AK Partiye olan inançlarını, Cumhurbaşkanımıza olan sevgilerini ve muhabbetlerini gösterdiler. Ayrıca, emek veren AK Parti teşkilatlarımıza, gönüllü olarak sahada bizimle çalışan, Cumhur İttifakı dolayısıyla mitingde destek veren başta MHP İl Başkanı Cihan Başaran, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül kardeşim, kadın kolları, Asenaları, gençlik kolları, ülkü ocaklarına, ismini saymakta unuttuğum, Cumhurbaşkanımızı kucaklayan alanı dolduran herkese kucak dolusu selamlarımı iletiyorum. 31 Mart Pazar günü seçimlerin nasıl ve ne olacağının mesajının çok net bir şekilde Bolu o fotoğraflarla verdi.

Oraya mitinge gelip Bolulu hemşerilerimizi görmeyen, görmekten imtina eden her ne kadar elleri titrediyse de, emniyet kayıtlarında 27 ile 30 bin bir sayı telaffuz edilirken, onu ortadan bölüp 15 bin başlığını atanlara da buradan selam olsun. Onları da seviyorum ama bu kadar görmemezlikten gelmenin gerekçesi özel bir nedeni olması lazım. Ben inşaat işiyle uğraşıyorum. Elime bir metre, kalem alırsam onlarda bana eşlik ederlerse alanın genişliğine, uzunluğuna bakıp ölçersek metrekareye 4 kişi koyarsak onun bir hesaplamasını yaparsak alanda olan sayı da ortaya çıkar. Buna takıldığım için söylemiyorum ben gördüm alanı. Cumhurbaşkanımız otobüse bindikten sonra stadyuma kadar giden kısımda her iki tarafta olan Bolulu hemşerilerimizi gördüm. Onlara kalben teşekkür ediyorum. Ama görmek istemeyenlere de buradan selamlarımız gönderiyorum.” şeklinde konuştu.

“BOLULU HEMŞERİLERİME ŞÜKRANLARIMIZ SUNUYORUM”
Başkan Doğanay’ın ardından konuşan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin; “Cumhurbaşkanımıza Bolu’ya teşriflerinden dolayı, saygıdeğer Cumhurbaşkanımızı bağrına basan kıymetli Bolulu hemşerilerime şükranlarımız sunuyorum. Bolu reisini coşkuyla, sevgiyle, muhabbetle, heyecanla ve aşkla karşıladı. O meydanı dolduran kalabalığın coşkusu aslında 31 Mart’ın habercisi oldu. Cumhurbaşkanımızın da o coşkuya karşılık vermiş olduğu müjdeler de bunun tacı oldu. 
Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, konuşmasının devamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bolu’ya verdiği müjdeleri tek tek anlattı ve Bolu için gerçekleştirdiği projeleri istişare ederek ve gelişi güzel hazırlamadıklarını ifade etti. 

“PROJELER TAMAMEN HÜKÜMETİMİZLE İRTİBATLI”
Metin; “17 yılda iktidarımız süresi içerisinde hem merkezi hükümet hem yerel yönetim olarak 12 katrilyon bir yatırım söz konusu Bolu’ya. Bizde inşallah önümüzdeki dönemde bu 12 katrilyonu yeni katrilyonlar eklemek için projelerimizi ortaya koyduk. Bu projeler tamamen hükümetimizle irtibatlı halde hazırlanmış projelerdir. Biliyorsunuz Bolu’ya gelen bakanlarımız da Bolu’ya söz verdi Fatih Metin’e değil. Bu işin ikinci kısmı önemli o da verilen sözlerin takibidir. Hükümet içinde 7 yıldır görev yapmış, Ankara bürokrasisini tanıyan, bile biri olarak bunu Bolu’nun hizmetine döndürmek için vatandaşımızdan yetki istiyoruz.

“VİZYON PROJEMİZ BOLU TARİHİ ADASI”
Cumhurbaşkanımızın mitingde saydığı, Bolu’yu geleceğe taşıyacak projelerimize tam destek ifadesi var. Biz Bolu’yu çekim merkezi yapmak istiyoruz. Bolu merkezin dışında Bolu’nun özellikle katma değer ve istihdamda hedef tayin ettiğimiz turizm sektöründe inanılmaz bir materyali var. Yerli yabancı Bolu’ya gelen turistin merkez gelip bolu ekonomisine katkı vermesini sağlamak istiyoruz. Bunun için en önemli vizyon projemiz Bolu Tarihi Adası projemiz.

“CUMHURBAŞKANIMIZ STADYUMUNDA DESTEĞİ VERECEK”
Bolumuzun gözbebeği Boluspor’umuz var. Özellikle Boluspor’un ihtiyaçlarının başında stadyum geliyordu. Cumhurbaşkanımız stadyumunda desteğini vereceğini ve belediye ile ortak hükümet projesi olduğunu ifade etti. Hatta mevcut stadyumun yerine ikinci bir millet bahçesi müjdesini de vererek ortaya koymuş oldu. İki millet bahçesi sahibi olduk. Çevre ve Şehircilik Bakanımızdan sözünü aldığımız 90 dönümlük millet bahçesinin Cumhurbaşkanımız tarafından onaylandığını da öğrenmiş olduk. Belediyeye yük olmadan hükümet desteği ile yapılacak proje bu.

“BOLU AŞÇILARIYLA ÜNLÜ BİR MEMLEKET”
Bolu’ya yerli yabancı turisti çekmemizi gerektiren 5 unsurdan bir tanesi de Gastronomi. Bolu aşçılarıyla ünlü bir memleket. Gastronomi merkezi hem eğlence merkezi hem bir akademi hüviyetinde planladığımız merkez. 

“TOPLU TAŞIMA SİSTEMİNİ ÇÖZECEĞİZ”
Bolu’daki toplu ulaşım emaneti aldığımızda ilk yapacağımız işlerden bir tanesi. Toplu ulaşım sistemini masaya yatırıp çözeceğiz. Biliyorsunuz D-100 hattı üzerinde metrobüs planlamıştık, onunda onayını Cumhurbaşkanımız vermiş oldu. 

“25 MİLYONLUK YATIRIM MİLLET KIRATHANESİ”
Vatandaşın sosyal anlamda dinlenebileceği çok önemli yaklaşık 25 milyonluk bir yatırım Millet Kıraathanesi Cumhurbaşkanımız tarafından ifade edildi. 

“KARADERE SULARINI ÇEŞMELERDEN AKITACAĞIZ”
2004 yılında Gölköy’ü içme suyu barajı yaptık. Suyu bastık, arıttık şu anda çeşmelerden arıtılmış su akıyor. Bir adım daha ileri atıyoruz. Karadere suları memba suyunu çeşmelerden akıtacağız ve suyu da ucuzlatmış olacağız. 

“HEDEFİMİZ 50 BİN’İN ÜSTÜNDE ÖĞRENCİ”
Bolu üniversite şehri. 30 bin’ in üstünde öğrencimiz var. Hedefimiz Bolu’da 50 bin’in üstünde öğrenciye ulaşmak. Bunu için de her geçen gün üniversitemiz büyüyor bizde büyümesi için gerekeni yapıyoruz. Şehir ile üniversitenin bütünleşmesi anlamında Bolu’ya kültür merkezi gerekiyor. Cumhurbaşkanımızdan onayını aldık.

“CUMHURBAŞKANIMIZDAN 19 MÜJDE ALDIK”
Fatih Metin konuşmasının sonunda “Yaklaşık 19 müjde aldık Sayın Cumhurbaşkanımızdan” diyerek şunları kaydetti:  “Allah ondan razı olsun. İnşallah bizim de onun yükünü Bolu’da en iyi şekilde alacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü biz ulusal kalkınmanın yerel kalkınmadan başladığına inanan bir partiyiz.  Ve önümüzdeki dönemde de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Ve Bolu’muzu her türlü alt yapı ve üst yapı projelerle, geleceğe taşıyan vizyon projelerimizle inşallah refah seviyesi daha yüksek bir il yapmak için 1 Nisan itibariyle yola çıkacağız. Ben Sayın Cumhurbaşkanımıza tekrar Bolu’ya göstermiş olduğu ilgiden, alakadan ötürü ve vermiş olduğu müjdeler dolayısıyla teşekkür ediyorum. Bunlarla ilgili gereğini yapmak da inşallah bize düşecek ve bu hizmetlerimize hizmet katarak; yani taş üstüne taş koyarak yolumuza devam edeceğiz.”