Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“VATANDAŞLARIMIZIN GÜVENİNE BİR KEZ DAHA ŞAHİT OLDUK”

“VATANDAŞLARIMIZIN GÜVENİNE BİR KEZ DAHA ŞAHİT OLDUK”
AK Parti Bolu İl Genel Meclisi Üye Adayı Mazhar Bozoğlu, geçtiğimiz gün gerçekleşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine ilişkin açıklamalarda bulundu.
AK Parti Bolu İl Genel Meclisi Üye Adayı Mazhar Bozoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz gün binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirdiği seçim mitingine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bolu’ya gelmesini büyük bir sevinçle karşıladıklarını ifade eden İl Genel Meclisi Üye Adayı Mazhar Bozoğlu, “31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarımızı sahada bir an duraksamadan sürdürürken Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize gelmesi bizim 31 Mart’ta sandıktan zaferle çıkacağımız inancını kuvvetlendirdi. Demokrasimi Meydanını dolduran binlerce vatandaşımızı görünce hepimiz vatandaşlarımızın bizlere olan inancına, bizlere olan güvenine bir kez daha şahit olduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın gelişiyle yaşanan coşkuyu inşallah 31 Mart akşamı katlayarak bir daha yaşayacağız. Bizlere destek için gelerek seçime olan güvenimizi perçinleyen Cumhurbaşkanımıza, İl Genel Meclis Üye Adayı arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart akşamı Sayın Cumhurbaşkanımıza zaferi armağan edeceğiz. Cumhurbaşkanımız bize, bizler de Bolulu hemşerilerimize güveniyoruz. Mitingimize katılarak bizleri gururlandıran, bizlere destek olan vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz” diye konuştu.